Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem. De mit kéne csináljak?
Figyelt kérdés
Smároltam egy fiúval egy bulin.Én már azelőtt bele voltam esve a srácba.Mielőtt smároltunk mondta hogy de ettől még nem fogunk járni.(részegek voltunk)Ő még nem hozta fel azóta se a témát én meg nem merem.Lehet,hogy megbánta.Mit csináljak?2011. júl. 14. 21:07
1/12 anonim válasza:
hát akkor így jártál, örülj hogy ennyi adatott:D :(:S
beszélj vele, komolyan, erről, és tisztázzátok, hogy akkor mi van, volt. szóval így érdemesebb, így csak töröd magad emiatt.
2/12 anonim válasza:
Menny el ugyanabba a buliba, és válasz ki 1 személyt, és lesből támadd meg. Smárold le és majd talán beleesel. :)
3/12 anonim válasza:
szilvásbuktát mert azt TE szereted ;)
4/12 A kérdező kommentje:
Nem lenne semmi,bele tudnék törődni csak szeretném tudni mit gondol erről.
2011. júl. 14. 21:38
5/12 anonim válasza:
már megint a szilvasbukta-.-:D:D
augy szerintem ez a srac hülyere vesz. legyen benned büszkeség,ha szeret,ugyis fog lepni,ha nem meg fölösleges ezen ragodnod. nyiss mas sracok fele is,lehet h akk felfigyel..kitudja...:D
de én is voltam hasonlo helyzetben,csak nekem nem azt mondta a srac,h nem testzek,hanem azt h őneki most senki nem tetszik xDD és utana nem beszeltunk,maj lattam,h flörtöl egy lannyal...:/ na mindegy,mar tultettem magam azon a görenyen:DD
6/12 anonim válasza:
Hát ha kijelentette a csók előtt h ettől még nem jártok,akkor valószínű nem akar tőled semmit...de én is voltam ilyen helyzetben és tudom hogy csakúgy nem lehet belenyugodni,úgyhogy beszéld meg vele,kérdezz rá hogy mit akar...és ha azt mondja hogy nem akar veled járni akkor is megy tovább az élet..találsz nála 100szor jobbat:)Minden jót:)
7/12 anonim válasza:
szerintem csak a buliba így egy szórakozás voltál neki vagy hát nem tudom de sztem csak egy szórakozás voltál neki bocsi de ez van 16/l:D
8/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2011. júl. 15. 14:58
10/12 anonim válasza:
hát nem fogtok akkor összejönni hasonlót tapasztaltam ne foglalkozz vele azt kell mert jön a következőő ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!