Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennél a barátod/barátnőd nélkül nyaralni?
2 éve vagyunk együtt. Egyikőnk szülei sem örülnek különösebben a kapcsolatnak, habár erre okuk nincs semmi. Én vagyok a lány a kapcsolatban és barátom édesanyja azóta ki nem állhat, hogy meglátott. Erre a legnyomósabb oka anno az volt, hogy féltékeny volt rám, hogy én többet vagyok a fiával, mint ő. Elég sokszor megalázó helyzetbe kerültem miatta, de mindig csak nyeltem, barátomnak hiába mondtam, nem védett meg soha, csak annyit mondott ne foglalkozzak vele. Elterveztük tavaly, hogy elmegyünk Párizsba. Az anyja rögtön helyeselte, meg ajánlgatta, hogy segít majd megszervezni. Azt is tudni kell, hogy keresztszülők kint élnek, elvileg oda mentünk volna. Az anyja persze elintézte, hogy ne sikerüljön menni, ezt most nem részletezném, hosszú lenne. De megbeszéltük, ha tavaly nem, akkor majd idén. Megint mondta az anyjának, hogy mennénk, erre az anyja rögtön megszervezte, hogy megy a család, de sajnos engem éppen elfelejtettek hívni. Meg legalább amúgy is akkorra rakták, amikor dolgozom. Ők mennek még később is egy hétre, csak akkor máshova. Tehát a problémá(i)m a következő(ek): ő elmegy nélkülem, amikor tudja, hogy ez nekem milyen rosszul esik. Kicsit rossz, hogy megint minden úgy van, ahogy az anyja eltervezte. Nekem sosem volt szavam és úgy néz ki nem is lesz ellene. Amikor azt mondom rosszul esik, annyit mond én akarom, hogy rosszul essen, tehát az én hibám. Amikor mondom, hogy nem is az van, hogy egyszer mennek és azt kihagyja, hanem arra kérem a kettőből legalább ezalatt maradjon velem itthon. Egész nyáron alig látjuk egymást, mert ő máshol dolgozik, viszonylag messze, de így legalább lelép két hétre és még megkérdi hol van a probléma?
Ha ti egy komoly kapcsolatban lennétek, és látnátok, hogy anyátok fúrja a párotok (ő is tudja, hogy így van, egyszer elismerte bár ennyiben is maradt), mennyire védenétek meg? Illetve, ha ilyen van, hogy menne a család nyaralni, képesek lennétek itthon hagyni?
Hát, aki végig olvasta, annak köszönöm.
mi sosem voltunk együtt sehol. mivel neki nem nagyon van pénze, mivel nem dolgozik, nekem szintén nincs pénzem, így én a szüleimmel megyek nyaralni. azt meg nem várhatom el, hogy anyámék meghívják őt, elvégre egy ilyen nyaralás nagyon sokba kerül, és annyira jól mi sem állunk.
bár a te szitud kicsit más, de én a helyedben nem reagálnám ennyire túl, hanem megbeszélnék vele egy 3. időpontot, amikor mind a ketten ráérünk.
ha igazán szeretne akkor nem okozna Neked csalódást.
én nem mennék így el nyaralni.
ez azért kemény:S
érzéketlen,papucs a párod..én nem bírnám vele,csodálom h még nem hagytad ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!