Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Holnap indulunk nyaralni de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap indulunk nyaralni de rettegek? Megfog csalni.

Figyelt kérdés
3 hónapja ideiglenesen szét mentünk mert innen onnan hallottam elég ordenáré dolgokat.Minden második nővel táncolt meg kavart amikor én otthon feküdtem betegen meg lázasan aztán buli után volt pofája befeküdni mellém mintha semmi nem történt volna.De annyira szeretem és annyira aranyos dolgokat mond nekem és tényleg mindenben segít/segített hogy megbocsájtottam.Azóta minden zökkenőmentes.Viszont holnap indulunk a Balatonra egy hétre és nagyon nagyon félek hogy ott mi lesz.Többen megyünk vagy 7-8-an baráti társasággal.Olyankor aztán dúl a szerelem a barátom és a haverjai közt.Levagyok olyankor szarva:( Biztos elfog menni nélkülem is bulizni és félek mi lesz akkor.Igazából már meg is gondoltam magam hogy elmegyek mert inkább csinálja úgy hogy nem vagyok ott mint úgy hogy ott vagyok és inkább ne feküdjön be utána az ágyamba mintsemhogy ott legyek és még beis feküdjön.Mit csináljak?Nem tudok már bízni benne?Szerintetek ennek a kapcsolatnak befellegzett?
2011. júl. 14. 16:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hát ő ezek szerint nem szeret téged ennyire sajnos. De még fiatal vagy előtted az élet. Na meg semmi sem tart örökké. Dönts belátásod szerint.
2011. júl. 14. 17:02
 12/20 anonim ***** válasza:
te vagy a gáz, hogy hagyod magad így lenézni, hogy ők elkülönülnek és le se sz@rnak, én pl azért megyek valahova a barétommal, hogy ketten érezzük jól megunkat, veled nincs valami rendben, ha meg nem mondod mehg neki hoyg unod ezt a megoldást akkor megérdemled
2011. júl. 14. 17:04
 13/20 anonim válasza:

Nézd szerintem a megcsalás részétől nem kell tartanod. Igen, lehet, hogy le fog sz@rni mert a barátaival fog bulizni de azért csak nem csinálja meg a haverjai előtt h nyilvánosan megcsal...lehet h első pillanatban 'jópofa' de azért remélem a haverjaiban van gerinc és a második pillanatban már leállítják... Amúgy meg csak azért is menj el és csak azért is érezd jól magad, ha mással nem a hölgyszakasszal! Egyszer egy még csak nem is olyan jó barátom flörtölt egy lánnyal úgy hogy volt barátnője és többekkel együtt megmondtuk neki a véleményünket...

Kívülállóként csak ennyit tudtam segíteni, de ne hagyd ilyen könnyen a dolgot veszni, hogy nem mész el! Jó nyaralást és lazulj el :)

2011. júl. 14. 17:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Az neked válasz, hogy ő a példaképed? Én legalább írtam valami értelmeset. Egyébként ne offoljunk...
2011. júl. 14. 17:08
 15/20 A kérdező kommentje:
De szeret már sokszor bebizonyította.Igen én is azért megyek és itt most nem arról van szó hogy egész héten egymást fogják.Én is leszek vele sokat.Csak attól a kis időtől attól a pár orától fogok félni amikor csajok nélkül mennek bulizni.:(
2011. júl. 14. 17:13
 16/20 WhiteLabel ***** válasza:

Ha így állsz hozzá, akkor befellegzett. Egy kapcsolatban meg kell bízni a másikban, adtál neki egy másik esélyt, tehát meg kéne bíznod benne.

Ez meg hogy "innen onnan hallottam" Erre inkább nem írok semmit.

2011. júl. 14. 17:19
 17/20 A kérdező kommentje:
innen onnan:megbízható emberek szájából..
2011. júl. 14. 17:21
 18/20 WhiteLabel ***** válasza:

Hagyjuk is ezt a megbízható ember témát.

Egyik haverom egy este közölte velem hogy a menyasszonyom, az ő szeme láttára smárolt valami f*szival, a bökkenő csak ott volt hogy abban az időpontban, sőt egy héttel előtte, utána is velem volt balatonon, tehát esélytelen volt, de igazad van, higgyél el mindent amit magyaráznak...

2011. júl. 14. 17:26
 19/20 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy én ezt vele megbeszéltem amit itt most nem szeretnék részletezni.Nekem egy gyanú is elég ok arra hogy az illetőbe jó sokáig ne tudjak megbízni.Most meg hogy tudom hogy elmennek majd a barátaival közösen nélkülünk csajok nélkül méginkább félek:(
2011. júl. 14. 17:34
 20/20 anonim ***** válasza:

Szia

Írtad, hogy nem tudsz már megbízni benne.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Én is hasonló kérdést tettem fel(Meddig szabad bízni egy kapcsolatban címmel), ha elolvasod alaposan megérted, milyen lesz, vagy lehet a kapcsolatotok első 8 éve. Ha érdekelne a nem kis tapasztalatom. Ha van időd, mert úgyis rágódsz!

(Értem, hogy szereted és maga módján ő is)

2011. júl. 14. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!