Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egyik pillanatban szeret, a másikban meg már nem?

Figyelt kérdés
Barátnőmröl van szó,már lassan 1 éve együttvagyunk,és az előzö 3 hétben nagyon furcsán viselkedik, amikor találkozunk órákig minden rendben, rajtam lóg, ölelget, a közös jövőt tervezzük meg ilyesmi, aztán egyik pillanatról a másikra megváltozik...semmi oka nincs rá, csakugy elöjön a semmiből ez a dolog...ilyenkor rámsem néz,alig beszél hozzám,másfele néz és oylan mintha vmin elbizonytalanodna,mintha nemtudná h mitcsináljon...max annyit mond hogy Aha,Aha.....és próbálom kideriteni h mibaja lehet, de soha nemmond többet annál hogy semmi:S Én olyankor mindig minden erőmmel azon vagyok hogy beszéljek vele,100000x elmondom h mennyire szeretem...és kb félóra duma után újra a régi! Mikor este beszélünk msn-n mindig ezt a dolgot látom rajta újra...látszik az irásából,ilyenkor megint elmondom hogy szeretem és nemakarok nélküle élni, búcsúzáskor meg persze megint nagyon szeret,elmondja 100x...és tényleg őszintének hangzik! Aztán jön a másnap....minden előröl kezdődik....szeret , aztán ujra kijön rajta ez a dolog,utána megint jön a szövegem...és ujra szeret, msn-n meg folytatódik.....én tényleg szeretem,nemakarom elvesziteni...de már nembirom ezt a mindennapos lelkizést vele,minden napom ebből áll,és már nagyon kivagyok....tudom hogy szeret, de nemválaszol hogy mibaja van...csak annyit hogy SEMMI....olyan mintha 2személyisége lenne, de mondom csak az előző pár hétben kezdődött nálla:( Annyiszor mondtam már neki hogy szeretem az előző 3 hétben mint más szerintem egész életében nem
2009. márc. 31. 23:51
 1/9 A kérdező kommentje:
Nemakarom soha elhagyni, de tényleg már annyi jelet látok mindenhol hogy lehet h nemszeret:( viszont abból is hogy szeret....nagyon bizonytalan lettem, tényleg ő az életem...de hiába mondom neki hogy ez engem mennyire zavar, nemérti meg...tegnap megigértettem vele hogy soha többet nemfogja ezt csinálni....erre ma is mitkapok?? Kezdek megőrülni...sőt már sajnos az itallal vezetem le ezt a mindennapos feszültséget:(
2009. márc. 31. 23:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem kb ugyan ez van. ESKÜSZÖM. Bár én már rájöttem, a barátnőm valamiért nem képes előttem megnyílni, pedig tudja, hogy nagyon szeretem. Valamitől fél. Nekem is mindig azt mondja, hogy semmi, és neki is vannak ilyen hangulat változásai. Beleőrülök. Ő is tisztában van ezzel, de nem képes változni, pedig próbál. :/
2009. ápr. 1. 00:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
néha én is ilyen vagyok, de lehet a tabi szedése miatt van, vagy csak megsértett a barátom vagy csak szimplán rossz kedvem van és azt akarom, hogy foglalkozzon velem vagy nagyon ritkán csak jólesik :) :D
2009. ápr. 1. 00:51
 4/9 anonim ***** válasza:
27%
3-ik fél van a képben,gondolkodik h lépjen-e v nem.
2009. ápr. 1. 07:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát a harmadik fél előfordulhat.Nem sokmindent tudsz csinálni vagy vársz vagy eléállsz hogy nem bírod tovább mondja meg mi van.Én is szoktam így lenni de ha meg is bánt valamivel a férjem ennyi szeretlek után csak engedek.Na 1 hét azért kell hozzá.Biztos nincs oka hogy berágjon rád?Nem csináltál semmit amit félreérthetett vagy valami?Ha új gyógyszert szed valamilyet attól is lehet.Vagy fáradt és kimerült.
2009. ápr. 1. 08:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Előző voltam 14 éve vagyunk együtt még bírjuk kitartás!Ha szeret veled marad ha nem nincs mit tenni.
2009. ápr. 1. 08:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia, 25 éves lány - nő vagyok. És nálam még sosem volt olyan, hogy rám jött a bolondóra, és nem szerettem a páromat. Legalább is sosem kellett neki bizonygatnia, hogy szeret, és szeressem már én is.

Hány évesek vagytok? Tudom, hogy a kor nem minden, de egy fiatal lány még éretlen lehet a komoly gondolkodásra. És persze ugyanez lehet fiúban is.

Ne vedd sértésnek, de fura, hogy 100x elmondod neki, hogy szereted, és isteníted és ő az egyetlen, de ez nem mehet végtelenségig. Nem a szavakban van a szeretet és a szerelem. "Annyiszor mondtam már neki hogy szeretem az előző 3 hétben mint más szerintem egész életében nem" Látszik, hogy mély érzésű fiú vagy. Egy iskolában tanítok, és itt a fiúk nemhogy 100x, egyszer sem nagyon mondják a barátnőjüknek, hogy szeretik.

A szüleivel milyen a viszonyod? És a barátnőkkel mi a helyzet? Nem duruzsolnal valamit a fülébe esetleg? Sajnos a környezet bekavarhat, főleg ha fiatal a lány.

Beszéld meg vele, hogy mi bántja, és hogy nem viselkedhet így, ha komolyan akar veled lenni. (És ne fogadd el azt a választ, hogy "semmi".) Állj a sarkadra, légy férfi, és minden rendben lesz. :)

2009. ápr. 1. 08:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát kedves kérdező, nehéz eset a kisasszony az már biztos.:)

Én pont olyan vagyok, mint a barátnőd...néha rám is rámjön az a bizonyos "bolondóra" mondjuk közel sem minden nap. Ilyenkor valóban az egyetlen válasz, amit adok a "semmi". Párom emiatt - nálam ezek kábé havi rendszerességgel jöttek ki - pár hónapja kijelentette, hogy nem bírja, szakítani akar és hogy felőröltem azzal, hogy nem mondok el neki semmit belülről. A legtöbbet hallott szavam pedig a semmi. Engem totál sokkolt, mert mindennél jobban szeretem..és rájöttem valóban az volt a baj, hogy egyáltalán nem mondtam el neki mit érzek-mit szeretnék-mire gondolok, hanem vártam, hogy kitalálja, de mivel srác és nem gondolatolvasásra szakosodott, sosem találta ki és ez csalódást okozott, amit rajta vezettem le így. Ő meg persze nem értette, mit hárpiáskodom.

Ha javasolhatok valamit, talán beszélj a barátnőddel erről, elmondhatod neki őszintén azt is, hogy Neked ez rémesesn sok energiádat felőrli és biztosítsd hogy bármit elmondhat. Kérd meg, hogy rögtön mondja, ami az eszébe jut. Ne csinálj magadból papucsot, ne add alá a lovat a hisztinél, mert akkor még több lesz, legyél egy kicsit határozott és éreztesd vele, hogy tök feleslegesen csinálja mert nem szereted kevésbé mint tegnap és mint holnap fogod...Szorítok Nektek!

2009. ápr. 1. 10:38
 9/9 anonim ***** válasza:

az emberek egymás agyára mennek ám néha a sok szeretettel...

mikor sokáig nem mondod neki és magától megkérdezi hogy szeretede akkor mondhatod büszkén hogy igen vagy fordítva, de ha igazából szeretitek egymást nem arról kéne beszélgetni hogy menynire szeretitek egymást mert először örömet okoz aztán természetes, idegesítő......

változatosság kell...

2009. ápr. 1. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!