Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek / lányoknak bejönnek a visszahúzódóbb pasik?
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 14:59
11/23 anonim válasza:
személyes tapasztalat, hogy nem jönnek be a lányoknak :( 15/F (visszzahúzódó) :(
13/23 anonim válasza:
a visszahúzódóak Béták
és az Alfák kellenek a nőstényeknek ennyi... :)
14/23 anonim válasza:
Sajnos azt tapasztalom, hogy alig-alig...:(
21/f
15/23 anonim válasza:
ha a menők az alfák, akkor én nem csak nem béta vagyok, de gamma se :C
16/23 anonim válasza:
nekem igen ha megtudja magát védeni (és engem :P) és amikor velem van akkor nem visszahúzódó :) 15/L
17/23 anonim válasza:
Nem. Legyen határozott, tudja, hogy mit akar :)
18/23 A kérdező kommentje:
Oké, akkor körülbelül annyi esélyem van arra, hogy becsajozzak mint egy ebihalnak a Szaharában hamburgert ennie.
2011. júl. 14. 22:13
20/23 anonim válasza:
Ugye nem baj, hogy jópáran írtuk, hogy simán jók a nem magamutogató, nagyhangú pasik? De a visszahúzódás nem egyenlő az örök pesszimista önsajnáltatással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!