Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy próbálnátok beszélgetést kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Olyan valakiről van szó, akivel szívesen beszélgetnék de valahogy feszültség van köztünk pedig alig beszéltünk még, és azt látom hogy mással jól elbeszélget velem nem, pedig nagyon tetszik a srác, én sem tudok valahogy beszélgetést kezdeményezni mert próbáltam már és nem nyílt meg nekem, vissza sem kérdezett csak én kérdezgettem ez így elég hülyén nézett ki.Mi az amivel elérnétek hogy ő kezdeményezze a beszélgetést?2009. márc. 31. 22:59
1/1 anonim válasza:
Szia,
bizony van ilyen, és nem mindig lehet ellene mit tenni. Ha nem törik meg a jég magától, akkor csak magadat alázod meg, ha beszélgetést kezdeményezel vele. Nem vagytok egy hullámhosszon, ez a helyzet.
Lehet, hogy nem tetszel a fiúnak, nem vagy az esete, vagy hasonlítasz valamkire, akivel nincs jóba. Előfordulhat.
De hogy valami pozitívat is írjak, kérd meg hogy segítsen cipelni valamit - az erejét minden fiú szereti fitogtatni. (hivatkozhatsz arra, hogy fáj a vállad) Vagy kérdezz rá bátran, hogy valamivel megbántottad korábban?
Egy osztályba jártok? Honnan ismered a fiút?
Ha a barátait ismered, jóban vagy velük, akkor könnyebb a közelében lenni.
Ne add fel, de ha végképp nem jön össze a dolog, akkor se keseredj el, oké? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!