Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a barátnőm, én meg egész nap csak sírok! Mit tegyek?
Nagyon szerettem és elhagyott és most egész nap csak sírok meg romantikus filmeket nézek.
17/F
Elmúlt a szerelme azt mondta és hogy nem akarja tovább folytatni.
Hiába borultam a lába elé és sírtam nem akarta megbeszélni.
Nagyon sajnálom(hasonló dolog történt velem is, csak én lány vagyok, és a barátom hagyott el, de mi 3-szor ennyi ideig jártunk).
Fél év eltelt, azóta is csak sírok, nem tudok túllépni, de hátha nálad nem tart ilyen sokáig, elvégre a fiúk talán könnyebben túllépnek.
A barátnőd nem érdemel meg téged.
És baromi nehéz, de eddig még én sem haltam meg.
Ki tudja, mi lesz.
Talán a barátnőd rájön, mit veszített.
"keress egy másik csajt és vidd el egy olyan buliba ahol ott lesz a régi szerelmed és akkor rájjön hogy mit vesztett de ha az sem segít gyere el hozzám megvígasztallak én:DD16/l:D "
merre laksz ?D:D
:D::D hát te arc vagy!:D:D
varrasd vissza a szűzhártyádat
"keress egy másik csajt és vidd el egy olyan buliba ahol ott lesz a régi szerelmed és akkor rájjön hogy mit vesztett de ha az sem segít gyere el hozzám megvígasztallak én:DD16/l:D "
ooo engem megvigasztalhatnál én is így vagyok merre laksz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!