Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagyott a barátnőm, én meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott a barátnőm, én meg egész nap csak sírok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon szerettem és elhagyott és most egész nap csak sírok meg romantikus filmeket nézek.

17/F

2011. júl. 14. 12:21
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Barátnőm is 17 éves volt és 5 hónapot jártunk.
2011. júl. 14. 14:31
 12/25 anonim ***** válasza:
75%
5 hónap? AZ SEMMI.
2011. júl. 14. 15:59
 13/25 anonim ***** válasza:
5 hónap valóban semmi párkapcsolat szempontjából, rendesen meg se lehet ismerni az embert. Azt nem tudod, hogy van-e már pasija, mert ha igen, akkor előfordulhat könnyen, hogy ezért dobott. Nyugalom, kedves kérdező. :) Csak ennyit mondott, hogy már nem szeret, vagy mást is hozott fel?
2011. júl. 14. 17:47
 14/25 A kérdező kommentje:

Elmúlt a szerelme azt mondta és hogy nem akarja tovább folytatni.

Hiába borultam a lába elé és sírtam nem akarta megbeszélni.

2011. júl. 14. 20:09
 15/25 napietus ***** válasza:
100%
"Hiába borultam a lába elé és sírtam " ez mondjuk fatális hiba volt. ha lett volna még valami mikroszkopikus esélyed, azt ott buktad el.
2011. júl. 14. 21:37
 16/25 anonim ***** válasza:
50%
keress egy másik csajt és vidd el egy olyan buliba ahol ott lesz a régi szerelmed és akkor rájjön hogy mit vesztett de ha az sem segít gyere el hozzám megvígasztallak én:DD16/l:D
2011. júl. 14. 23:04
 17/25 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom(hasonló dolog történt velem is, csak én lány vagyok, és a barátom hagyott el, de mi 3-szor ennyi ideig jártunk).

Fél év eltelt, azóta is csak sírok, nem tudok túllépni, de hátha nálad nem tart ilyen sokáig, elvégre a fiúk talán könnyebben túllépnek.

A barátnőd nem érdemel meg téged.

És baromi nehéz, de eddig még én sem haltam meg.

Ki tudja, mi lesz.

Talán a barátnőd rájön, mit veszített.

2011. júl. 16. 15:56
 18/25 anonim ***** válasza:

"keress egy másik csajt és vidd el egy olyan buliba ahol ott lesz a régi szerelmed és akkor rájjön hogy mit vesztett de ha az sem segít gyere el hozzám megvígasztallak én:DD16/l:D "

merre laksz ?D:D

2011. júl. 16. 16:10
 19/25 anonim ***** válasza:

:D::D hát te arc vagy!:D:D

varrasd vissza a szűzhártyádat

2011. júl. 16. 16:35
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

"keress egy másik csajt és vidd el egy olyan buliba ahol ott lesz a régi szerelmed és akkor rájjön hogy mit vesztett de ha az sem segít gyere el hozzám megvígasztallak én:DD16/l:D "

ooo engem megvigasztalhatnál én is így vagyok merre laksz?:)

2011. júl. 16. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!