Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátomnak van vagy 50-60 lány az msn-jén, más képeihez kommentel, meg kedveli őket (képeket) meg hasonlók? Lehet, hogy nem tervez velem komolyan, meg akar csalni?
A barátommal 2 éve vagyunk együtt, nagyon jó pasi és ezt nem elfogultságból mondom, kapcsolatunk elején sokat járt bulizni meg akkor volt hogy néha csajok is voltak ott. Aztán megbeszéltem vele, persze nem egyről a kettőre ment! De sikerült nélkülem nem megy bulizni csak iszonyatosan ritkán és ha megy másnap mindent elmesél elejétől a végéig! Soha nem irosgatott más csajoknak eszébe nem jut másokat likeolgatni. És miért nem? Mert engem szeret és nem érdekli más lány! Ennyi! Én se likeolgatok egy fiút se.. Szóval egyértelmű hogy ez még az hogy nem akar elszakadni tőlük, és ha így marad egyszer átcsaphat ez a "barátság " szerelembe.
Te inkább ne higgy azoknak akik szerint ez normális! tudom vannak olyan fiúk főleg ma akik mindig likeolgatnak mindenkit, de ez egyértelmű hogy miért van... Legalábbis szerintem... De te tudod. Én mondom, hogy mondd el neki hogy fejezze be, mert ha nem kénytelen leszel te is valamihez folyamodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!