Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálta? Miért "depizett" közben?
Figyelt kérdés
Láttam egy srácot egy szabad téri strandon. Egy órát végigtelefonált, lehet, hogy valami baj volt, de lehet, hogy szimplán azért nem volt egész nap túl vigyorgós, mert ilyen a jelleme. Persze egy kislány ismerősével nagyon jól eljátszott, és mosolygott is. Elég fehér bőre van, így végig árnyékban maradt. Azt vettem észre, hogy időnként rám-rám nézett. Néha én is visszanéztem, de sokszor utána lehajtotta a fejét a lábára, és ott szenvedett. Aztán megint ez elölről. Lehet, hogy felesleges megkérdezni, mert sajnos nem valószínű, hogy látom még, de ez nagyon érdekel. Miért csinálhatta? Mire gondolhatott szerintetek?2011. júl. 13. 23:08
1/2 anonim válasza:
Érdekes. Az biztos, hogy tetszettél neki, d miért volt depis az már az ő ügye. De nem baj mivel boldogok kik sírnak, mert ők megvígasztaltatnak.
2/2 anonim válasza:
hát bármi lehet...lehet hogy csak szivatott, de az is lehet hogy családi problémák miatt ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!