Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt a pasim? Hogy lehet ilyen?
Figyelt kérdés
Tavaly szintén elutaztam egy hétre mint most és előző nap nemfeküdt le aludni,mert valami játékot játszot. Miután alig hoztunk össze egy félórás találkozót. Erre nem az idén is elaludt? Pedig mondtam neki,hogy feküdj le hogy birjunk találkozni,majd ha elmegyek addig kompizol ameddig akarsz,nem leszek itthon. Miközben mentem hozzá(nem otthonról) 4x kicsöngött a telefonja és irtam neki egy üzit is,hogy most nem is kellene,hogy elmenjek. Amikor odaértem hozzá bemegyek a szobába ő meg az ágyon alszik. Úgyvolt,hogy szólok az anyjának,hogy mondja meg a fiának,hogy majd ha felkel akkor jöjjön el ha akar látni. De végül felkeltettem és kb 1 óra mulva észhez is tért. Csakhogy akkor meg odaült a kompihoz és mondom neki, gyere ide,erre mingyá meg várjá meg rögtön. Nemhogy kiakadtam,nemhogy velem lenne,inkább játszik meg a barátaival csettelget abból a játékból.2011. júl. 20. 22:28
1/11 anonim válasza:
és egy ilyen geekkel együtt vagy? haggyadmár... hadd legyen a barátnője nevének a vége .JPG
2/11 anonim válasza:
Ugye ez nem volt komoly kérdés? És ha igen, akkor csak a magad megnyugtatására akarod hallani, hogy: igen, most rögtön lépj le ebből a kapcsolatból, ahol ennyire vagy fontos.
3/11 anonim válasza:
Én is nagy kocka vagyok, de ha kell felállok a géptől és szarok a játékokra. Hagyd ott. felejtsd el. Akinek ilyen fontossági sorrendje van az nem érdemel meg téged.
4/11 anonim válasza:
Szerintem nem szerelmes beléd. Nem azért írtam h megbántsalak de erre azt szokták mondani hogy "az igazság néha fáj".. ott kell hagynod, ezek szerint lehet h így akar lekoppintani beszéld meg vele aztán majd eldől..de ha ez így megy tovább hagyd ott mert nem érdemel meg téged akkor sokkal jobb embert is találsz nála ;) hidd el!
5/11 anonim válasza:
Mert nála a 'kompi' > all. Ha az téged zavar otthagyod.
(ez a szó, hogy kompi, húú, nagyot mosolyogtam!)
6/11 anonim válasza:
Ha szeretne le tudna akadni a játékról.
Hagyd a francba.
7/11 anonim válasza:
lol ez a gyerek durván függő. te meg egy ilyennel vagy együtt. grat
8/11 A kérdező kommentje:
Ez egy komoly kérdés. Majd ha hazajövök akkor megbeszélem vele(1 hét múlva). Addig is lesz időm éjszakánként ezen gondolkodni.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:39
Miért mosolyogtál rajta?
2011. júl. 20. 23:03
9/11 anonim válasza:
"Ez egy komoly kérdés."
Azt hiszem mindenkitől komoly választ kaptál ...
10/11 anonim válasza:
miért mosolygott?mert kedves akart lenni...nem egyértelmű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!