Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A 20as fiúk szeretik a kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 20as fiúk szeretik a kicsit félénkebb lányokat? : )

Figyelt kérdés
amikor a lány nem az a bőbeszédű, persze azért lehet vele társalogni, csak kicsit félénkebb, de mosolygós?:) vagy jobban szeretik a beszédes, vicceseket?:D
2011. júl. 13. 21:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Miért egy csendes lány nem lehet humoros? :D csak nem csacsog állandóan egyfolytában megállás nélkül :D és nem mond butaságokat xD
2011. júl. 13. 22:17
 12/24 anonim ***** válasza:
Mondtam, ha még humoros is akkor az csillagos ötös vagyis plusz pont. Te tudsz gondolkodni ember? Mit nem lehet érteni? Kell hozzá szótár?
2011. júl. 13. 22:21
 13/24 anonim ***** válasza:
Akkor sem szeretem a csendes lányt és kész:D Fecsegjen bármit!:D Nem az IQ-ját kértemXD Kell az összhang:)
2011. júl. 13. 22:24
 14/24 anonim ***** válasza:
A félénkebb lányokat nem igazán veszitek észre.
2011. júl. 13. 22:24
 15/24 anonim ***** válasza:
61%
Ne itt vezesd le a feszkót "ember" tudtommal nem mondtam neked semmi sértőt :D csak megkérdeztem h úgy gondolod-e ahogy értettem :D de akkor vissza szívom mielőtt felfalsz xD
2011. júl. 13. 22:28
 16/24 anonim ***** válasza:
Bizony felfallak:D A nevem Lecter, Hannibál Lecter;)
2011. júl. 13. 22:30
 17/24 anonim ***** válasza:

"A félénkebb lányokat nem igazán veszitek észre.

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:24"

Én észreveszem őket. Ahogyan rajtam kívül még sokan mások. De amikor észrevesszük őket, akkor meg mi nem kellünk nekik...

Még mielőtt valaki félreértené, ezzel nem szeretnék általánosítani, de azért igen jellemző ez is...

2011. júl. 13. 22:32
 18/24 anonim ***** válasza:
xD rágós vagyok XD
2011. júl. 13. 22:36
 19/24 anonim ***** válasza:

Ezzel az egy mondattal én sem általánosítani akartam, csak úgy kijött belőlem, mert egy nagyszájú és bevállalós emberekkel szemben sokszor esélyed sincs a boldogulásra....legyen szó az élet bármely területéről.

És igazad van, ne általánosítsunk, mert vannak kivételek, csak az én kivételem még nem talált rám.

2011. júl. 13. 22:38
 20/24 anonim ***** válasza:
Mindenki észre veszi még én is csak nekem nem jó. Nem azt jelenti, hogy utálom őketXD Barátkozni jó, de kapcsoltot nem akarok csendessel.
2011. júl. 13. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!