Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolózni?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik és holnap találkozok vele.Pár napja folyamatosan találkozunk és tudtommal én is tetszek neki.De ma meg szeretném csókolni de nem tudom hogy kell csókolózni.Normális válaszokat lécci,mert fontos nagyon!!2011. júl. 13. 21:52
1/10 anonim válasza:
Azt nekem se ártana megtudni,de félő,hogy én sose fogom ezt megtapasztalni...
2/10 anonim válasza:
Magától jön, ha a szitu olyan. Hiába magyarázza el neked itt bárki, neked kell majd elsajátítani.
3/10 anonim válasza:
hidd el ha ott lesz az ideje tudni fogod hogy kell:) szerintem ezt tapasztalni kell nem leírni és úgy megtanulni:)
5/10 A kérdező kommentje:
Mindenki írja hogy kinyitod a szád és akkor átdugod a másik szájába a nyelved.. Igen odáig én is tudom,de a nyelvedet hogy kell forgatni a szájába? Ezt nem bírom értelmesen megfogalmazni de remélem értitek...:S:S
2011. júl. 13. 22:05
6/10 A kérdező kommentje:
És hogy ha közel hajolok hozzá mert meg akarom csókolni és ő nem tudja hogy megcsókolni akarom akkor hogy kezdjem el?:S:S
2011. júl. 13. 22:24
7/10 anonim válasza:
nemkellfélni:) hidd el akkor majd automatikusan bekapcsol az agyad hogy mit hogyan csinálj:)énis így voltam vele de aztán csak jó lett minden:)
8/10 Inkog Nito válasza:
Hát remélem még eltudod olvasni,valami segítséget találsz benne ! :D Én is izgultam az első csóknál de a legfontosabb hogy nyugodt legyél...Először is csak akkor csókold meg ha biztos vagy benne ha ő is akarja,fogd meg a kezét,húzd végig a kezed a haján.Majd mikor jön a kontakt ne azonnal dugd be a nyelvedet,mert az egy egész csöppet rámenős...először csak egy szájrapuszi aztán az ajkaiddal és szigorúan csak az ajkaiddal!(NE FOGAKKAL)kapd el az egyik ajkát,felső alsó teljesen mindegy ne hosszú ideig csak épp kapd be,pár finom apró puszi(még mindig szájra) utána finoman ne túl erősen told be a nyelvedet a szájába,bár lehet hogy ez picit fura lesz az elején de hidd el megszokod :D alaphiba hogy nyelves csók közben két méterre tátod a szádat :D egy kicsivel nagyobb legyen mint amekkora a nyelvednek kell.Ha ő már tapasztalt akkor valószínüleg elkezd majd a nyelvével körözni a tiéd körül,tedd te is ezt,ha nem volt még egyikőtöknek se akkor te kezdeményezz,te irányítsd, ezt a lányok nagyon szeretik és igénylik is.Csók közben esetleg játssz a hajával,de ne úgy mint egy vadállat :D Remélem segítettem :) Sok sikert a talihoz és ne aggódj,nem fog ellökni csak mert még nem csókolóztál,ha nagyon feszengsz tőle akkor mond meg neki hogy neked még nem voltak ilyen tapasztalataid,ha kedves és tényleg tetszel neki megfogja érteni,máskülönben felesleges ilyen lánnyal kezdenek!Még egyszer sok sikert :))
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Főleg az utolsónak:D
Aki az utolsót írta,azokra vissza gondoltam ahogy írtad és szerintem elég jól sikerült:D Köszi mégegyszer:D
2011. júl. 14. 16:36
10/10 Inkog Nito válasza:
SIKER!! :D Nekem eddig minden csajnál bejött,szóval reméltem nálad is teljes siker lesz :DD Örültem hogy még tudtam segíteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!