Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedélyezik magyaroszágon a melegeknek a házaságot?
Ha valaki még olvassa a válaszokat, nézze meg a témával kapcsolatban az alábbi videót!
http://www.youtube.com/watch?v=TkUkwVmTlmk
Szerintem nagyon jó!
Egyet ertek a sok lepontozott emberkevel , ilyen emberek ne fogadjanak orokbe gyereket mert psziholoogialilag nagyon karos lenne a fejlodesere
2) hazasodni hazasodjon no es ferfi
3) dugni dugjon no es ferfi ( a termeeszet igy alkotott minket ) a tobbi csak imporvizatio es SELEJT
maskulonben aszthiszem eross hromon kezelessel el lehet erni hogy az ellenkezo nemhez vonzodjon es ne a sajatjahoz ... de errol nem sokat halottam meg szerintem ez lenne a megoldas es nem az amit csinalnak......
Kedves "elegem van mindenbol"!
A helyesírásod alapján szerintem kettőnk közül nem én vagyok a selejt, és akkor sem kezeltetném magam hormonkezeléssel egyetlen hozzád hasonló, beszűkült gondolkodású miatt sem, ha létezne ilyen eljárás. Senki nem mondta, hogy az a normális, amit mi csinálunk. Viszont a Te szavaiddal élve minket pedig így alkotott a természet, ezen nem tudunk változtatni, így kell elfogadni. Éppen ezért egy gyerek fejlődését pszichés értelemben nem befolyásolja, ha lát egy meleg párt, esetleg melegek fogadják örökbe, mivel a homoszexualitás genetikailag van kódolva. Ezt kellene megérteni. Ahhoz pedig, hogy mit csinálunk a hálószobában, senkinek nincsen köze, akkor sem, ha Te úgy gondolod, hogy az csak improvizáció.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!