Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedélyezik magyaroszágon a melegeknek a házaságot?
amúgy én teljesen melegpárti vagyok, semmi bajom velük, komolyan:) van rokonom is,aki pl. leszbikus,vele sincs problémám. de a házasságot nem engedélyezném egyiküknek sem,mert abban hiszek, hogy az férfi-nő közötti kapcsolat.
18l
Hajaj micsoda homofóbok vannak itt:S
Ezeknek nehéz mit mondani:S
Én már alapból nem értek eggyet a házassággal, de ha már itt tartunk miért ne lehetne két nő vagy két férfi házas?
Két indokot hallottunk, hogy természetellenes és hogy majd több jogot akarnak.
Hogy mi természetellenes azon gondolkodjunk el. Hogy betegség lenne, hahhh, ez jó poén volt. Szerintem a házasodás két ember egyéni ügye senkinek nincs semmi köze hozzá. Most minden házas gondoljon, bele, hogy megszabják neki, hogy keresztény akkor csak keresztényt vehet el vagy néger csak négert, fehér, fekete és zsidó keresztény házasság nem lehet. Milyen abszurd.
A másik, meg hogy gyerek lehet vagy nem ez kérdés. Lezbiknek könnyebb mert megtermékenyítéssel végül is minden nőnek joga van gyerekhez, ó hordja ki, az övé.
Férfiaknál vagy béranya vagy örökbefogadás de Magyarországon szigorú béranyaság van inkább az örökbefogadás jön képbe. De itt is kérdés, hogy árva legyen a gyerek vagy inkább két apuka nevelje fel. Azért rémiszt minket mert nem szoktuk meg vagy mert "természetellenes", mi lesz ha örökbe fogadják, diplomás 2 gyerekes heteró családapa lesz, vagy összeomlik, hogy két apja van és drogos kis csöves lesz( dettó lezbiknél)?
Szóval ezek necces kérdések. Persze könnyű azt mondani nem, de ha kiderül a fiad lányod rendesen dolgozó szerető, sportos diplomás ember aki a szerelmével, aki azonos nemű akkor meg tudnád-e vonni tőle a boldogságot? csak mert meleg? Ha igen a válasz akkor az...
Egy meleg fiúval rendelkező 3 gyerekes családapa voltam.
"Aki pedig homokos és házasodni akar, az takarodjon Hollandiába, vagy más aberált országba, de ne lazítsa tovább itt az erkölcsöt."
Szeritnem a magyar erkölcs nem a melegek miatt van a béka alfele alatt. Akkor takarodhatnának a bűnözők, adócsalók, megélhetési gyerekvállalók, korrupt politikusok, alkoholisták, drogosok, alapvető társadalmi normákat be nem tartók stb. Azt hiszem, nem sok ember maradna az országban.
"Utána pedig az lesz, hogy ők miért ne fogadhatnának örökbe gyereket?"
Miért is nem? Mondd azt, hogy alkoholista szülőknél vagy cigányputriban vagy egy állami nevelőintézetben jobb helye van egy gyereknek, mint nyugodt, szerető környezetben egy boldog párral, akik történetesen azonos neműek.
24/F
"Mondd azt, hogy alkoholista szülőknél vagy cigányputriban vagy egy állami nevelőintézetben jobb helye van egy gyereknek, mint nyugodt, szerető környezetben egy boldog párral, akik történetesen azonos neműek. "
Honnan tudod, hogy azok az azonos neműek szerető meg nyugodt környezetet biztosítanának a gyereknek? Gondolkodj már!!! Az iskolában mindenki basztatná ez miatt, egész életében szégyenkezne és még a többi velejárója... IGEN, jobb annak a gyereknek egy nevelőintézetben vagy egy cigányputriban.
"Egy meleg fiúval rendelkező 3 gyerekes családapa voltam."
Az a ti bajotok meg a gyereketeké. Ez a világ az egészséges embereké és amíg élek remélem, hogy így is marad!
Előre bocsájtom hetero vagyok, három gyerek apja.
Nos a meleg ugyan úgy ember, nekik is vannak érzései érzelmei. Aki úgy gondolja, hogy joga van elvenni a szabad választás jogát valakitől, hát az finoman fogalmazva is műveletlen tapló. Egy, egyenlen egy élete van mindenkinek, joga van boldogan leélni. Ha én holnapután mégis cafatra dugatnám a seggem ahoz sem lenne semmi köze senkinek, mint ahogy én sem vájkálok más magánéletében, hogy például hányszor veri el az asszonyt hetente, ne adj' isten a gyerekét.
Mindenki gyakoroljon önkritikát mielőtt mást csesztet vélt vagy valós gondjával.
Szüfrazsett, ha ez a szó mond valamit a méltatlankodóknak. Ha nem tessék utána olvasni, gondolkodni.
Végül még annyit, hogy ha a természet nem akarná a melegeket akkor nem lennének, PONT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!