Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetetlen a párommal együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetetlen a párommal együtt aludni. Mit tegyek hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
Imádom őt nagyon nagyon szeretem...de egy valamit nem tudok elviselni benne a helyigényét.Nem lehet mellette aludni mert letol az ágyról.Minden éjjel arra kelek hogy félig a padlón vagyok.Ilyenkor általában kimegyek a nappaliba aludni de ma éjjel teljesen lelökött és már kék zöld folt vagyok.Nagyon szeretem és sajnálom szegény meg ugye ez ellen nagyon nem tud tenni semmit:/ De ez már sok. Hogy mondjam el hogy ne bántsam meg?Vagy vegyek új ágyat vagy mit csináljak??:)
2011. júl. 13. 16:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy elég zsúfolt a szoba úgyhogy nagyon nem tudom rendezgetni.:/Ez a kiskifli nagykiflis dolog nálunk nem vált be mert akkor ahogy mocorog úgy rugdos..:)
2011. júl. 13. 17:25
 12/18 avieholic ***** válasza:
92%

hát nagyobb ágynak azért nincs értelme, mert valószínű arról is lelök, legalábbis nekem húgom és volt nevelőapám is olyan volt, hogy totál keresztbe fordultak már néha az ágyon.

Megoldás: Hát talán külön ágy. Az a baj, hogy nem beszélni nem lehet róla, hanem hiába beszéltek, megoldás nem nagyon van. Szólj neki mindenképp, ha még nem beszéltetek róla, meg hát hátha ki lehet valamit találni. Ez nem egy tabutéma, tényleg csak megoldást nehéz találni. Esetleg ha lehetőség van rá, egy alvásklinikán pl. megvizsgáltatni, hogy mitől forgolódik annyit.

2011. júl. 13. 18:14
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljátok meg úgy, hogy ráfekszel a mellkasára, és átölel, úgy is lehet kényelmese, és akkor nem is nagyon mocoroghat ;)
2011. júl. 16. 19:28
 14/18 anonim ***** válasza:
86%

alvásklinika.

pálinka alvás előtt.

altató.

2011. júl. 16. 19:53
 15/18 anonim ***** válasza:
90%

Kell egy nagy ágy nektek!!! Nincs mit tenni sajnos :S

Ideiglenesen azért egy matrac nem jönne rosszul kényszermegoldásnak mi? :)

2011. júl. 16. 20:16
 16/18 anonim ***** válasza:
90%

Át kell rendezni a szobát, úgy hogy a fal mellet legyen az ágy! Te feküdjél belül!

De nem lehet hogy a párodnak valami alvászavara van?

2011. júl. 16. 20:56
 17/18 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem is ki kéne vizsgáltatni... Én egyszer az unokahúgommal aludtam, úgy volt, hogy a földön alszok, ő pedig az ágyában, de kikönyörögte, hogy velem alhasson. Rámmászott, rámpakolta az összes kezét/lábát, rúgdosódott, stb... Rászóltam, és esküszöm azt hittem, hogy ébren van, annyira határozottan csinált mindent, beszéltem hozzá, hogy ez nem vicces, meg hogy hagyjon aludni, de semmi.. Reggel mondták a szülei, hogy ja, hát ő ilyen:D Aztán volt, hogy egy másik reggel az öccse bejött, körülbelül rajta ugrált, bekapcsolta a tévét hangosra, de a kiscsaj akkor sem kelt fel:) Az ágya olyan, hogy fal mellett van, de van oldala is, ilyen gyerekágy, hát azt kb szétrúgta, mint aki idegbeteg, úgy döngette álmában az oldalát, komolyan ijesztő volt...

Szerintem ezt ki kéne vizsgáltatni, neki sem lehet túl pihentető az alvás, ha maratonokat fut le, és hegyeket mászik meg éjszakánként:)

2012. nov. 3. 20:22
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
csináltassatok egy ojan ágyat amiben 2 matroc van, és köztük egy 15-20 centis felhúzható válaszfal. ha alszotok jó, hameg mást csináltok pl. tévéztek összebujva akkor meg leengeditek.
2013. jún. 1. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!