Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek nemsokára születésnapja lesz, arra gondoltam, hogy készíttetek neki egy fényképes tortát a nemiszervemről, a cukrász elkészítene egy ilyen tortát?
Simán vannak ilyen cukrászok akik elkészítik, és nem is ciki. Mi a haverunknak cicis tortát vettünk szülinapjára, két nagy mell melltartóba csomagolva, nagyon guszta volt. És finom is :)
Különben a fogadtatás attól függ, hogy mióta vagytok együtt, és a lány mennyire értékeli az ilyen poénokat :) Ha ismered már annyira, hogy tudod, hogy egy ilyenen nem sértődik meg, akkor hajrá. De szerintem mindenképpen vegyél valami mást is a barátnődnek mellé, ez legyen a poén-ajándék, és mellette a rendes. 28F
18:24
Ti melyik cukrászdában csináltattátok?
nehogy ilyesmit adj neki....!!!!
vegyél valami apró ékszert..vagy bármit amiről eszébe jutsz..de ne ilyen gusztustalan...izééét.már bocs..
19L.
más az amikor egy nő felizgul és szívesen kényezteti orálisan a barátját, de ha egy ünnepi ebéd/vacsora után a tortájáról egy álló fallosz cukorból kirakott fényképe(főleg ha még szőrös is) meredezne felém, tuti hogy pár másodpercen belül újra látnám az elfogyasztott vacsorám :S
Majdnem olyan, mintha egy vasárnapi ebéd közben minden előjel nélkül előkapnád a félkemény farkad és kitennéd az asztalra, és csak annyit mondanál: "a következő fogás ez lesz, baby" (jó ezt most egy kicsit elvicceltem de remélem érted a lényeget. bár elehet hogy egy ilyesmin (ha olyan a hangulatom) akkor nagyon röhögnék x'D)
ha nem fénykép, hanem ilyesmi lenne: [link]
örülni akkor se tudnék neki különösebben, de ez legalább nem annyira kiakasztó...
bár nem ismerem a barátnőd, lehet hogy ő örülne bármelyik verziónak. mindenesetre ha családi ünnepség lesz, akkor ne a nagyi előtt lepd meg a speckó szülinapi tortával :D
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!