Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmnek nemsokára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek nemsokára születésnapja lesz, arra gondoltam, hogy készíttetek neki egy fényképes tortát a nemiszervemről, a cukrász elkészítene egy ilyen tortát?

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 16:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%

Simán vannak ilyen cukrászok akik elkészítik, és nem is ciki. Mi a haverunknak cicis tortát vettünk szülinapjára, két nagy mell melltartóba csomagolva, nagyon guszta volt. És finom is :)

Különben a fogadtatás attól függ, hogy mióta vagytok együtt, és a lány mennyire értékeli az ilyen poénokat :) Ha ismered már annyira, hogy tudod, hogy egy ilyenen nem sértődik meg, akkor hajrá. De szerintem mindenképpen vegyél valami mást is a barátnődnek mellé, ez legyen a poén-ajándék, és mellette a rendes. 28F

2011. júl. 13. 18:24
 12/20 A kérdező kommentje:

18:24

Ti melyik cukrászdában csináltattátok?

2011. júl. 15. 23:01
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
"szerintem kizárt dolog,bár szerintem igen" az úgy nem semmi...
2011. júl. 15. 23:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Uhh én kiröhögném a pasim, vicces de szülinapomra nem örülnék neki!
2011. júl. 15. 23:11
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

nehogy ilyesmit adj neki....!!!!

vegyél valami apró ékszert..vagy bármit amiről eszébe jutsz..de ne ilyen gusztustalan...izééét.már bocs..

19L.

2011. júl. 15. 23:19
 16/20 A kérdező kommentje:
miért gusztustalan? szerintem erotikus.
2011. júl. 15. 23:20
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
ha erotikara vagysz..legy figyelmes vele simogasd...csinalj melegfurdot neki gyertyákkal és meglátod az eredményt de ne ilyesmit..max mas alkalomra ha olyan a csajod de most komolyan....
2011. júl. 15. 23:22
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

más az amikor egy nő felizgul és szívesen kényezteti orálisan a barátját, de ha egy ünnepi ebéd/vacsora után a tortájáról egy álló fallosz cukorból kirakott fényképe(főleg ha még szőrös is) meredezne felém, tuti hogy pár másodpercen belül újra látnám az elfogyasztott vacsorám :S

Majdnem olyan, mintha egy vasárnapi ebéd közben minden előjel nélkül előkapnád a félkemény farkad és kitennéd az asztalra, és csak annyit mondanál: "a következő fogás ez lesz, baby" (jó ezt most egy kicsit elvicceltem de remélem érted a lényeget. bár elehet hogy egy ilyesmin (ha olyan a hangulatom) akkor nagyon röhögnék x'D)

ha nem fénykép, hanem ilyesmi lenne: [link]

örülni akkor se tudnék neki különösebben, de ez legalább nem annyira kiakasztó...

bár nem ismerem a barátnőd, lehet hogy ő örülne bármelyik verziónak. mindenesetre ha családi ünnepség lesz, akkor ne a nagyi előtt lepd meg a speckó szülinapi tortával :D

L19

2011. júl. 15. 23:51
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Hú én ilyennek nagyon nem örülnék, nálam a szex és a kaja nem fér össze!
2011. júl. 16. 00:27
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
úristen,azt hittem 16 vagy.. nagyon primitív ötlet már ne is haragudj..
2011. júl. 16. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!