Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e olyan kapcsolatban élni hogy 1 fiú & 2 lány?
Figyelt kérdés
Én olyat akarok
xxxD
2011. júl. 13. 14:37
1/12 anonim válasza:
Lehet, csak a csajok ne tudjanak egymásról:D
Am. ha nekem odaállítanál egy másik csajjal, hogy járjunk hárman együtt, mindkettőtöket megcibálnálak:DDD
2/12 anonim válasza:
Valamiből úgy érzem, hogy te a fiú vagy...
3/12 anonim válasza:
mindent lehet csak akarni kell.
Csak a végén akkorát koppansz,hogy behorpad a segged!
4/12 A kérdező kommentje:
mármint úgy hogy a két lány biszex és 3-an eggyütt
2011. júl. 13. 14:41
5/12 anonim válasza:
jah hát énis sokmindent akarok...:P
am mident lehet meg lehet oldani...:D
nekem volt oylan, hogy vol egy csajom ott ahol suliba jártam, meg itthon ahol lakom.
hát...azé faxa volt :P
de netuddmeg mit kaptam mikor kiderült az okosságom...huhuúúúúúúú :S:S:S:S::S:S
6/12 anonim válasza:
Lehet, létezik poly kapcsolat nyíltan is. De sokkal több energiát igényel mint egy szipla két fős kapcsolat, mert mindig ott a veszély hogy bármelyik kettő ellene fordul a harmadiknak.
7/12 anonim válasza:
Ha mindhárman akarják, akkor igen.
8/12 anonim válasza:
Hogyne lehetne, sőt, ez az alapfelállás!
Szerintem kötelezővé kellene tenni!
9/12 anonim válasza:
igen mert ne ... ugy hogy ne tudjon az egyik a masikrol ... meg ugyis hogy mindenki tud mindenkirol ... a csjoknak felig vonzodniuk kell egymashoz es felig a fiuhoz igy triunfkapcsolat alakul ki ... 3-mas par XD ... de fenalla feltekenykedes mert nem lehet ugyan ugy szeretni mnd 2 lanyt es a lanyok sem tudjak ugy szeretni egymast mint a fiut vagy jobban szeretik egymast mint a fiut ... igy vagy a fiu feltekenykedik vagy a lanyokkozul egyik :) ... en mar voltam igy vegul a lanyok egymassal maradtak es engem eg kidobtak a kapcsolatbol Xd ...
10/12 anonim válasza:
költözz össze két csajjal egy albérletbe. tutira nem lesznek unalmasak az estéid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!