Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Ti várnátok fél évet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti várnátok fél évet egy olyan pasira, aki 2x szakított és most pihenőt kért?

Figyelt kérdés
Még mindig szeretem és vonzódok hozzá...De van 1 új pasi is a láthatáron...Viszont nem érzem késznek magam lelkileg új kapcsolatra.
2009. márc. 31. 17:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
NEMMMMM!
2009. márc. 31. 17:47
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos h nem!!!!!!!
2009. márc. 31. 17:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

tök egyszerű.. NEM

2szer már nem kellettél nkei, akkor miből gondolod hogy egy fél év után majd kelleni fogsz?

ha nem érzed magad készen, mondd meg az új pasinak, ha normális megérti és vár, ha nem akkor meg te jársz jobban

2009. márc. 31. 17:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

2x szakított veled, és most fél évig szünetelni akar?Szerinted mit fog a fél év alatt csinálni?Csajozni!Egy kicsit kiélni magát, bár lehetséges, hogy melletted is azt csinálná. Szereted, de fogsz majd még mást is szeretni, aki meg is érdemel.

A válaszom NEM!Nem várnák ilyen pasira és NEM és kellene!

L, 18

2009. márc. 31. 18:07
 5/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy én vagyok a hülye és 1 könnycseppet sem érdemel...De 3 hónapja, hogy elhagyott és még mindig szenvedek...Viszont muszáj lesz elfelejtenem, de annyira félek az új kapcsolattól...Felejteni pedig csak másik kapcsolatban tudok, ha felülmúlja az előzőt...
2009. márc. 31. 18:10
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Viszont hogyha másik kapcsolatban akarod elfelejteni a volt barátodat, az gondolj bele, hogy az új barátodnak, hogy fog esni. Ő tiszta szerelmes lesz beléd, te pedig úgymond csak kihazsnálod. Nem oltani akarlak, de én biztos nem így felejteném el a srácot. Tudom, hogy nehéz, de az új srác nem érdemli meg, hogy ezt tedd vele...
2009. márc. 31. 18:12
 7/14 A kérdező kommentje:

1. Mivel nem akarom becsapni a másik srácot, pont ezért félek belemenni az új kapcsolatba.

2. Viszont tudom, hogy hamarosan belészeretnék (az eddigi tapasztalataim alapján), mivel sajna olyan típus vagyok, aki könnyen beleszeret a másikba és nagyon szeretetéhes.

2009. márc. 31. 18:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy hangzik, mintha nagyon stabil kapcsolat lenne. Én nem mennék bele, mert ez a "pihenő" sem valami romantikus dolog. Szerintem ebből már nem lesz hosszútávon jó kapcsolat. Ami nem megy, kár erőltetni. Összpontosíts olyanra, akivel jobb kapcsolatot tudsz kialakítani.
2009. márc. 31. 18:28
 9/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van...De olyan nehéz lemondani róla...
2009. márc. 31. 18:30
 10/14 anonim ***** válasza:
nehez, de NEM erdemli meg.
2009. márc. 31. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!