Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl mindezen?
A párommal 2,5 éve vagyunk együtt.Igaz,szétmenttünk kétszer is.Mindkétszer az én hibám volt,ugyanis megőrítettem a túlzott féltékenységemmel.De a szerelem az mindvégig megmaradt mindkettőnk részéről.Amikor másodjára szakítottunk,azelőtt egy pár hetes szünetet tartottunk,és ő a munkahelyén megismerkedett egy lánnyal.Aztán szakítottunk,mondván,nem tudok úgysem megváltozni.Ekkor ő elkezdett hevesen udvarolni a leányzónak.Bár nem történt köztük semmi,csók sem,a lány csak játszadozott vele,mint jópár más sráccal is,és mondta-legyenek inkább csak barátok.Ekkor a párom elkezdett újra nekem udvarolni,és mivel imádom őt,beadtam a derekam.(igaz,e kis idő alatt én is próbáltam őt elfelejteni,és új kapcsolatot kezdeni egy másik sráccal,de nem ment)Újra összejöttünk.Ez egyfajta ,,se veled,se nélküled'' viszonyként ment nálunk végig.Miután újra összejöttünk,folyton azzal a nővel piszkáltam,és hogy biztos jobban tetszett neki,mint én,meg hogy ha a csaj nem barátként vizsonyult volna hozzá,most vele lenne,és nem velem!Újra szakítottunk..tudom,ez már sok,de mostmár átértékeltem magamban sokmindent!Tudom,hogy szeret,és csak én kellek neki,mert mondanom sem kell,most újra együtt vagyunk,immár harmadjára,és remélem végleg.Nem volt neki senkije,még külön voltunk,sőt,utánam járkált még a szórakozóhelyekre is,és a galériából figyelt minden alkalommal.Szerelmes üzenetet küldött,nem csajoztt,sőt inkább ajándékokat vett nekem,és még a közös képeink is mindvégig benne volak a telefonjában,és még a falon is!
Most az lenne a problémám,hogy az a nő-ügye,amiből nem lett semmi,mély nyomot hagyott bennem.Nem tudom elfelejteni,hogy szemet vetett rá!Bennem van a birtoklási vágy,és rossz érzés,hogy más nő simán megkaphatta volna őt!Hagyjam a francba,ezeket a gondolatokat,és becsüljem meg végre hogy egymáséi vagyunk?Ne mutassam ki,hogy fáj ez nekem,és a féltékenységemet?Hogyan keltsem fel mg jobban az érdeklődését?Szeretném őt megtartani,és nem elengedni!Mert ez negyedjére már nem működne!Akkor végleg hagynám őt!Nagyon szép,és dekoratív lánynak tartanak,és igaz,hogy rengeteg férfit megkaphatnék!De nekem ő kell!Segítsetek!
Igen,igazad van!Köszönöm:)
De szeretném még jobban felkelteni a vadászösztönét irántam.Pl,hogyan lehetnék sejtelmesebb?Vagy mit tegyek,hogy izgalmasabbnak tűnjek?(hogy még jobban akarja azt,hogy a közelébe legyek)
Éreztesd vele, hogy bármikor elveszíthet! (persze ne úgy, hogy az már túl menjen a határon)
Tehát például ha látsz egy helyes pasit(vagy ha kevésbé helyes, az se baj ;)) akkor nézz utána (de ne minden 2. pasit bámulj meg) meg ilyen apróbb dolgok ;) De persze csak mértékkel, hisz lehet, pont az ellenkezőjét éred el vele!
Viszont, ha jól csinálod, 1000%, hogy beválik, tapasztalat ;)
Szerintem nem az ilyen játszadozástól leszel kívánatosabb...Egy idő után egy kapcsolatban azért azt akarja érezni az ember, hogy ő kell a másiknak, és csakis ő!
És, azt is éreznie kell, hogy megbízol benne, és nem féltékenykedsz. Az csak annak a jele, hogy nem bízol igazán magadban. Tehát, légy magabiztos, higgy benne, hogy te vagy az, akit igazán akar!
Akkor már inkább figyelj magadra, legyél csinos, csábító, ápolt és szexis, ha együtt elmentek valahova. Vagy lepd meg valami szexis fehérneművel...
De ne te fordulgass más pasik után, ha jól nézel ki, úgyis meg fognak nézni a srácok, és a barátod észre fogja azt venni. Viszont bizalmatlanságot kelteni benne, nem egy jó alap egy kapcsolatban sem. És ti szerintem már túl vagytok ezen a tetszik-nem tetszik fázison... Legyél inkább igazi társa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!