Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiszed vagy sem, de lehet gyűlölve szeretni?
Egyértelmű h lehet...
Családomban is van sok mindenki akit gyűlölök, mégis szeretem őket mert a családomhoz tartoznak
Szerelemben is lehetséges. A gyűlöletet és a szerelmet csak egyetlen használ választja el...
08:28---->"Családomban is van sok mindenki akit gyűlölök, mégis szeretem őket mert a családomhoz tartoznak"
Én ezt hívom képmutatásnak. De néha tényleg muszáj.
Ez valami dalszöveg? Olyan ismerős..:D
Szerintem a gyűlölve szeretés akkor fordulhat elő, ha van egy adott ember, akibe szerelmes vagy, de nagyon brutálisan megbántott/megsértett, amiért mást utálnál. Megváltozik a viszonyotok, de még sem tudod "nem szeretni"
Csak bámul és etet,
A könnyeken nevet,
Ő arctalan lehet,
Ő gyűlölve szeret.
Ákos-Majom a ketrecben. ez az a dalszöveg.
van benne igazság...
Tudtam..(én vagyok, akinek ismerős volt)
Ákos szövegeiben mindig van valami igazság :)
Kedves 8:40
Nem képmutatás. Vegyük pl apumat. Hát nah őt pont h gyűlölöm és szeretem is... Gyűlölöm amiket csinál, állandóan ordít minden apróságért, egyáltalán nem törődik a családdal stb stb... mégis ha elképzelem h egy szikláról lóg ő meg pl egy jó haverom, és csak egyikőjüket menthetem meg hát akkor is ink apumat menteném meg, mert ő a családom és szeretem is...
Szerelemben meg, volt h nagyon szerelmes voltam egy srácba, 1 évig voltunk együtt. Minden rendben volt, Ő mégis egy átmulatott éjszakán megcsalt. Nagyon dühös voltam de mégis megbocsájtottam neki mert szerettem. Aztán felbátorodva az én engedékenységemen újra megcsalt. És ezt már nem tudtam megbocsájtani, bár még mindig szerettem elég nagy volt bennem a gyűlölet, harag is iránta ezért többet nem fogadtam vissza, pedig még évekkel később is próbálkozott én pedig még mindig elszomorodom h így kellett véget érnie és még most is érzek iránta valamit de akkor sem bocsájtok meg...
"Hiszed vagy sem, de ezt mind el akartam mondani
Hiszed vagy sem, de néha el akartam rontani
Hiszed vagy sem, de lehet gyűlölve szeretni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!