Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Probléma az "anyósjelölttel".31/F

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy én viszonylag jól keresek (jól megy most a vállalkozás), de nem elverem a pénzt, hanem igyekszem minél többet félretenni, szeretnék nemsokára egy nagy családi házat venni. A párom szülei elváltak, és az anyukája egy párszor kért már kölcsön tőlem pénzt, mert hogy anyagi problémákba ütközött. Ezzel idáig nincs is baj, mivel nem volt akkor éppen szükségem a pénzre, szívesen adtam kölcsön. Viszont többször is előfordult, hogy mondja a párom, hogy az anyja most épp itt meg ott nyaral, üdül, stb. Tehát abból a pénzből, amit én kölcsön adtam neki, gyakorlatilag elment üdülni. Mintha egy hitelintézet lennék, aki megfinanszírozza előre neki a nyaralását.

Az tényleg igaz, hogy nekem akkor épp abban a pillanatban nem volt szükségem arra a pénzre, de nekem mégis rosszul esik, hogy én azért beosztom a pénzem, nem megyek csak évente egyszer nyaralásra, és egy nálam mondjuk 25 évvel idősebb ember ilyet csinál.

Szerintetek jogosan vagyok ezen kiakadva, vagy csak én fújom fel ?

2011. júl. 13. 07:41
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Teljesen jogos a dühöd!A büdös ringyó csak ki használ.Nem lesz ennek jó vége.
2011. júl. 13. 07:45
 2/5 Smartguy86 ***** válasza:
60%

Abszolút jogos! Ha még egyszer kér tőled, ne adj neki! Ne foglalkozz azzal, ha bárki emiatt zsugorinak nevez (akár a kedves mama), mert te marhára nem vagy zsugori, csak éppen nem akarsz feneketlen gödörbe pénzt szórni csak azért, mert neked van!

Tervezd is a jövőt! Jól teszed!

2011. júl. 13. 07:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha legközelebb kér kölcsön, akkor hivatkozz arra, hohy az elözöeket még elfelejtette visszaadni (legalább is igy értettem a kérdesedböl), és amig nem kapod vissza, nem adsz többet.

Egyébként eleve nem adnék olyan valakinek, aki RENDSZERESEN kölcsönöket kér, mert ott valami nincs rendben a pénzkezelésével.

2011. júl. 13. 07:57
 4/5 A kérdező kommentje:
De, az előzőeket már visszaadta (mondjuk nem olyan gyorsan, mint én gondoltam)
2011. júl. 13. 07:58
 5/5 Dottorre ***** válasza:
100%

Öld meg, ásd el a kertben, nem lesz vele több gond.

Egyébként viccet és morbidságot férrerakva (mert ez az volt, meg ne tedd :-D) tényleg nem túl szép dolog. Eleve azt sem gondolom szép dolognak, hogy a lánya pasijától kérjen valaki pénzt. Viszont másik oldalról az, hogy mire költi, mivel nem vagy hitelintézet, ahogy írtad, nem nagyon szabhatod meg neki, hogy mire költse. A lényeg, hogy visszaadta. Ha idegesít, hogy nyaralásra költi, akkor úgy add neki oda, hogy megszabod mikorra adja vissza. A párod miatt nem adni úgysem fogsz, ha meg kivered a hisztit, annak csak a ti kapcsolatotok fogja meginni a levét. Szóval ha valahogy ki akarod fejezni a nemtetszésed, akkor vagy menj vele nyaralni véletlenül, és akkor lehet neki mondani, hogy hát akkor akár vissza is adhatja a pénzt, ha ilyen jól megy neki, vagy egyszerűbb az előbb javasolt dolog, szabj határidőt a pénz visszafizetésére "Akkor nekem is szükségem lesz rá" címmel. Ha nem tudja visszaadni addig, akkor nem lesz úgy sem "pofája" többet kérni tőled. Legalább is reméljük :)

2011. júl. 13. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!