Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Hogy köszöntök a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogy köszöntök a barátotok szüleinek?

Figyelt kérdés

Nagy bunkóság, ha én csókolom helyett Jó napot-tal köszönök?:S Mert végülis már mégis felnőtt vagyok, és nem is fiú.

20/L

2011. júl. 12. 22:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

köszi az eddigieket.:)

de szerintem egy fiúnak mindig csókolommal illik köszönni egy idősebb nőnek.:)

2011. júl. 12. 22:24
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Elég gáz lecsókolomozni 20 éves fiatal nőként egy felnőtt férfit, már bocs... Nem egy 12 éves pisis kislány vagy már. Én Jó napottal köszöntem a barátom szüleinek, amíg fel nem ajánlották a tegeződést.
2011. júl. 12. 22:28
 13/19 A kérdező kommentje:

én is valahogy így érzem.:S

csak nem tudom, hogy nem lenne-e bunkóság?:S

és az anyukájának is lehet jónapottal? csak igaziból most itt nagyon megoszlanak a vélemények

2011. júl. 12. 22:33
 14/19 anonim ***** válasza:
Figyelj, ahogy te érzed... szerintem barátod is eléggé meglepődne, ha nem úgy kezelnéd ezt a dolgot, ahogy tőled természetes... én pl a nagyszüleimet is csókolomozom meg magázom, és a barátom szüleinek se akarok úgy köszönni, mint a vizsgáztatónak az egyetemen, akit akkor látok először és utoljára, vagyis "jó napot"-tal. De mindenki más ilyen szempontból is úgy tűnik :)
2011. júl. 12. 22:38
 15/19 Defearon válasza:

őszintén... AZ.

Jó napot kívánok. Kívánod ezért tisztességes és jól nevelt vagy hogy van türelmed hozzátenni ezt a szót. Ne böfögd oda hogy jó napot. Még fiatal vok de erre ugrok (ha haverom így köszön valakinek)

2011. júl. 12. 22:46
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.:)

természetesen jó napot kívánokra gondoltam, csak most rövidítettem le.

2011. júl. 12. 22:56
 17/19 Defearon válasza:
Akkor nekem bocs hogy kicsit kioktattalak :s
2011. júl. 12. 23:00
 18/19 A kérdező kommentje:
Semmi baj, igazad volt.:)
2011. júl. 12. 23:04
 19/19 anonim ***** válasza:

- Csá öreg!

- Vágd hátba és - Hali

- Csókolom .... és smárold le...apát anyát...

- Biccents és ne szólj semmit.....

- Fordíts hátat nekik !!!

2011. júl. 13. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!