Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki élete végéig nem talál magának senkit?
Szia....asszem írtam privátot..:D
Ha nem jött meg, akkor lécci írj nekem:)
"tisztában vagyok vele hogy én vagyok a hibás,velem van a baj"
Ezzel már találkoztam. Negatív hozzáállás. Ez nem tesz vonzóvá, éppen ellenkezőleg, hatalmas taszító ereje van. Talán ezen kellene változtatni.
Egy pszichoterápia segít, ha komoly gondnak érzed. A háziorvosodnál kezd, és Ő majd beutal. Nem kell félni, csak megbeszéled a gondjaid egy szakemberrel, aki segít neked továbblendülni rajtuk. Sok sikert és ne add fel!
Üdv, 22N
Létezik. Pl. én utálok párkapcsolatban lenni mert imádom a függetlenséget, ennek ellenére elég sok férfi járni akar velem, sajnos.
Eddigi kapcsolataim mindig 1-2hónaposak voltak ugyanis nem bírom tovább, utálom ha nem lehetek szabad és egyedülálló!
Ismerős érzés: rettentő rossz...
Magam is így vagyok, hiszen a környezetemben élők közül már mindenkinek összejött csak nekem nem. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindegyikük együtt van azzal akivel összejött, de sikerült nekik. Engem mindig elküldtek mindenhonnan, igazából senkinek sem kellettem. A kezdeti lelkesedés után lekoptatnak, eltaszítanak maguktól. Ez már szinte menetrendszerűen történik, nem is csodálkozom rajta.
Már odacsaptam a sors asztalára: elég volt! Nem ilyen életet szeretnék magamnak. Úgy érzem, nem ezt érdemlem! És elszántam magam arra, hogy helyrehozom a személyiségemet.
Jelenleg a lelkivilágom rendbetételén dolgozom és megpróbálom függetleníteni magamat az eddigi negatív tapasztalatoktól, félelmektől és negatív előérzetektől.
Jelenleg reménykedem, de ha csalódás jön akkor összetörök lelkileg és hónapokig semmi.
Most úgy állok neki, hogy igenis sikerülni fog! Ha jön a negatív gondolat, érzés, azt mondom magamban: negatívum STOP!
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!