Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki élete végéig nem talál magának senkit?

Figyelt kérdés
...úgyértem,hogy valakinek egyszerűen nem való a szerelem,és magányosan öregszik meg. :/ van ilyen?
2011. júl. 12. 20:56
1 2 3
 11/24 kelod válasza:
habar en is egy maganyos nö vagyok de remelek es bizok egyszer nekem is eljon az akire regota vagyok varok:)
2011. júl. 12. 21:27
 12/24 A kérdező kommentje:
csak az a baj,hogy akiket ellöktem,azokat is tudtam volna szeretni,általában akkor jövök rá mikor már késő...most 3 szék közül estem a pad alá,kb,és én tehetek erről is,tisztában vagyok vele hogy én vagyok a hibás,velem van a baj. egyébként sok türelme senkinek sincs hozzám...
2011. júl. 12. 21:30
 13/24 anonim ***** válasza:

Szia....asszem írtam privátot..:D

Ha nem jött meg, akkor lécci írj nekem:)

2011. júl. 12. 21:34
 14/24 anonim ***** válasza:

"tisztában vagyok vele hogy én vagyok a hibás,velem van a baj"

Ezzel már találkoztam. Negatív hozzáállás. Ez nem tesz vonzóvá, éppen ellenkezőleg, hatalmas taszító ereje van. Talán ezen kellene változtatni.

2011. júl. 12. 21:48
 15/24 A kérdező kommentje:
de mintha tudatosan ezt akarnám csinálni... nemértem magamat sem.
2011. júl. 12. 21:51
 16/24 anonim ***** válasza:

Egy pszichoterápia segít, ha komoly gondnak érzed. A háziorvosodnál kezd, és Ő majd beutal. Nem kell félni, csak megbeszéled a gondjaid egy szakemberrel, aki segít neked továbblendülni rajtuk. Sok sikert és ne add fel!

Üdv, 22N

2011. júl. 17. 12:30
 17/24 anonim ***** válasza:

Létezik. Pl. én utálok párkapcsolatban lenni mert imádom a függetlenséget, ennek ellenére elég sok férfi járni akar velem, sajnos.

Eddigi kapcsolataim mindig 1-2hónaposak voltak ugyanis nem bírom tovább, utálom ha nem lehetek szabad és egyedülálló!

2011. júl. 17. 12:36
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem szabad föladni egy-két csalódás után. Még semmiről sem vagy lekésve és úgysem maradsz egyedül ne félj ettől. Ha valaki szeretne barátnőt az előbb utóbb találni is fog. Akik egész életükre egyedülállóak maradtak azok azért mert nem akartak családot szerelmet. Ha te akarsz és erre vágysz nem maradsz egyedül ez biztos!
2011. júl. 17. 12:38
 19/24 anonim ***** válasza:

Ismerős érzés: rettentő rossz...

Magam is így vagyok, hiszen a környezetemben élők közül már mindenkinek összejött csak nekem nem. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindegyikük együtt van azzal akivel összejött, de sikerült nekik. Engem mindig elküldtek mindenhonnan, igazából senkinek sem kellettem. A kezdeti lelkesedés után lekoptatnak, eltaszítanak maguktól. Ez már szinte menetrendszerűen történik, nem is csodálkozom rajta.

Már odacsaptam a sors asztalára: elég volt! Nem ilyen életet szeretnék magamnak. Úgy érzem, nem ezt érdemlem! És elszántam magam arra, hogy helyrehozom a személyiségemet.

Jelenleg a lelkivilágom rendbetételén dolgozom és megpróbálom függetleníteni magamat az eddigi negatív tapasztalatoktól, félelmektől és negatív előérzetektől.

Jelenleg reménykedem, de ha csalódás jön akkor összetörök lelkileg és hónapokig semmi.

Most úgy állok neki, hogy igenis sikerülni fog! Ha jön a negatív gondolat, érzés, azt mondom magamban: negatívum STOP!

24/F

2011. júl. 17. 13:17
 20/24 anonim ***** válasza:
12:38 Ezt meg tudom cáfolni. Aki nagyon ronda, az bármit csinál, soha nem fog nőt találni, legfeljebb ha sok pénze van. Nagyon ronda férfiakat sehol nem látni bnővel, ez szted miért van?
2011. júl. 17. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!