Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak többsége miért lép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többsége miért lép túl azonnal egy komoly kapcsolat után?

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 20:44
1 2
 11/16 napietus ***** válasza:
van aki nem rágódik azon, amin nem érdemes. dönt, és cselekszik, aztán megy az élet tovább. én is ilyen vagyok, pedig nő vagyok. miért kinek használna azzal, ha még hónapokig siratná a kapcsolata kudarcát? szerintem haszna senkinek nem lenne belőle, neki viszont kára lenne.
2011. júl. 12. 22:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Van aki így próbál meg felejteni: haveromat a bnője 2 év után hagyta ott, első nap szét volt esve mint a fene, második nap elvittük szórakozni, felszedett egy csajt, 3 napra rá másik csajt kerített, de még 3-4 hónappal később se bírta kiverni a fejéből a volt bnőjét...
2011. júl. 12. 22:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
csak az látja komoly kapcsolatnak akivel szakítanak. aki szakít valószínűleg régóta tudja, hogy nem akarja folytatni emiatt már teher neki a kapcsolat és végre felszabadul mikor elválnak útjaik. ez nemtől független
2011. júl. 31. 16:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nő létemre én sem siratom a régit hónapokig, hanem elfelejtem egy újjal. Attól, hogy begubózol otthon és egész nap a múlton sírsz mitől lesz jobb?
2012. ápr. 16. 12:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Nehez beletorodni h valaki gyorsan kidob es mar mas p*csajaba van belebujva. Nekem fajt. De beujitottam es sokkal jobban jartam ;)
2016. jún. 11. 15:33
 16/16 anonim válasza:
A lányok előbb túltesznek egy fíuun a fíuk csak úgy tesznek, hogy minden fasza vagy nem tetszettél neki idk
2020. dec. 15. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!