Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » . De ha szeretem, akkor mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

. De ha szeretem, akkor mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy férfi (aki történetesen az osztályfőnököm volt általános 5-8.-ig). Azt hiszem, hogy beleszerettem! :S Folyamatosan a közelében akartam lenni, folyamatosan érezni akartam a közelségét... Őmiatta kezdtem el vagdosni az ereimet, és miatta kaptam sírógörcsöket, amikor egyedül voltam... Nem tudtam (és még most sem bírom) elviselni, hogy a feleségével bármelyik percben egymáséi lehetnek... :( Egyszerűen ha a közelébe kerülök, megbolondulok, és azt sem tudom, hogy hol/ki vagyok! Van egy kisfia is... :/ Ballagáson (az óriási szerencsének köszönhetően!!) az egyik párja lehettem, és bele is karolhattam!!! :$ Banketten Vele táncoltam, a kezét foghattam... és egy percre teljesen úgy fogta meg a kezemet, mintha egy pár lennénk!! :$ Tudom, hogy feleslegesen ringatom magamat álomba, és hogy csak nekem fog fájni... :/ Elvileg jövőhét szombaton "osztálytalálkozó" lesz, és Ő is ott lesz!! :) Sztetek csináljak valamit, amivel felhívhatom magamra a figyelmét, vagy csináljak egyáltalán vmit???! Nem voltam ilyen helyzetben még sosem, és nagyon kétségbe vagyok esve!!! :/ Mit tegyek??? 16L Jah, és a BUNKÓ HOZZÁSZÓLÁSOKTÓL LÉCCI KÍMÉLJETEK!!! Előre is köszönöm :)
2011. júl. 12. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Jézusom :'( Nem irigyellek...

Hogy milyen lehetetlen helyzetbe tudjátok sorolni magatokat, csajok... :/

Véleményem, röviden, tömören:

- Vagdosod az ereid bárki miatt??? LÉGY ERŐS, az isten áldjon meg!!! :( Ne csinálj már ilyen hülyeségeket... komolyan, ezzel csak a saját butaságod bizonyítod

- Felesége van... jézus. No ugye itt az alapprobléma - fiatal vagy. Most még nem látod át globálisan az egészet, de ha igazán jót akarsz - neki, és magadnak is - akkor hagyod őt úgy, ahogy van... mit szeretnél elérni? Hogy elváljanak miattad? Majd te nevelgetnéd a kisfiát??! Ne viccelj már!! :/

- Miért nem keresel valakit, aki szabad, kb veled egykorú / kicsit idősebb, és akivel igazán egymáséi lehetnétek? Miért üldözöd / keresed a fájdalmat és csalódást? :(

22/F

2011. júl. 12. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez most elég ide való.:"akit szeretsz engedde el."..:/sajnálom.:(
2011. júl. 12. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne akard sehogy felhívni magadra a figyelmét, nevetségessé tennéd magad, még ha korrektül viselkedne veled, akkor is egy kicsit furán nézne rád. A tanárok soha nem tekintenek úgy a diákokra mint nőkre, illetve aki igen, azzal baj van, mert az már a kisebbekre is. Szóval ne lépj semmit, nem lehet esélyed nála, akkor meg mi értelme lenne. És ne aggódj, ezen sok lány túlesik egyszer, majd túl leszel rajta, és örülni fogsz, hogy nem mondtad el neki.
2011. júl. 14. 11:59
 4/4 anonim válasza:
100%
Én is úgy gondolom, hogy semmiképpen ne mutasd ki előtte, hogy odáig vagy érte, mert ezzel csak önmagadnak okoznál még nagyobb fájdalmat. Próbáld meg minél előbb elfelejteni. Valahol Téged is vár már valaki, akinek Te leszel majd a legfontosabb, és aki neked is meghozza az igazi szerelmet. Ha akkor visszagondolsz erre, biztosan mosolyogni fogsz rajta. Kívánom, hogy ez minél előbb teljesüljön!
2011. júl. 14. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!