Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan lusták a pasik, hogy soha nincs kedvük menni sehova?
Figyelt kérdés
Bezzeg ha valami neki fontos, én egyből ugrok, megyek vele, mert megkér, de arra nem képes, hogy ő engem tegyen az első helyre... nyár van, mégis lusta, miért nem akarnak ide-oda menni ezek a h*lye pasik? :)2011. júl. 12. 18:39
1/23 anonim válasza:
Háát ez jó kérdés...az én pasim is ilyen...nem tudom...lusták,de ha kellek akkor már szaladok is...ez változni fog..
2/23 anonim válasza:
Apám is ilyen xD sehova nem akar a családdal jönni, azt mindig megszívja, ha elmeséljük, mi volt.
3/23 anonim válasza:
Menni akartok a kocsmába mi, csajok?
4/23 anonim válasza:
Miért nincs sohasem ezeknek a h*lye pícsáknak kedve dugni, pedig amikor ők kérik, mi egyből ugrunk? Ejjaj!
5/23 A kérdező kommentje:
nem a kocsmába :) fürdeni, fagyizni, bármi :) annyi esze egynek sincs, h azt mondja, gyere szivem, meghívlak egy jégkrémre, vagy h menjünk el sétálni. inkább csak a tv, a számítógép... persze, végülis tél van, ilyenkor nem szokás strandolni...
2011. júl. 12. 18:46
6/23 A kérdező kommentje:
nekem van :)
2011. júl. 12. 18:47
7/23 anonim válasza:
Nekem is van kedvem menni bárhova :)
And that was my point.
8/23 anonim válasza:
öregem mintha barátnőmet hallanám "olyan lusta vagy nem akarsz sehova menni" stb de ti nők miért akartok mindig menni :D?
20F
9/23 A kérdező kommentje:
komolyan az összes pasi egyforma, AZ ÖSSZES!! azért akarunk menni, mert unatkozunk:D meg mert most vagyunk még fiatalok, ha 70 éves leszek mozogni se tudok majd már :D akkor már késő lesz bármihez is :D
2011. júl. 12. 18:51
10/23 anonim válasza:
Tiszta röhej, hogy aki mehetne, az nem akar, én meg mennék mindenfelé, csak nincs kivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!