Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért ilyen velem a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért ilyen velem a barátom?

Figyelt kérdés

Elég furán kezdődött a kapcsolatunk,először 1 hónapot titokban jártunk,mert a volt barátom, az ő legjobb barátja...Aztán kb. 2 hete "rendesen" járunk,meg minden.

De már a kapcsolat elején furán viselkedett...mondtam neki hogy jöjjön le pl. 7-re,elkészültem meg minden és nem jött.Ez előfordult már párszor.Ma is felmentünk egy barátnőmhöz,mondtam neki jöjjön már el nálunk.Hát ő nem jön mert fáj a lába meg mittudomén...erre felálltam és otthagytam...a barátnőm elkezdett vele ordibálni,hogy hogy lehetsz ilyen bunkó,menj utána meg stb.De nem jött..Én már kezdek szerelmes lenni,nem tudom ő hogy van ezzel.meg van az az oldal (likecombat.hu) és nekem barna a hajam ő meg lájkolja h a szőke haj jobb mint a barna meg csajokat lájkolgat...mért ilyen velem?

14/L a pasim 16

2011. júl. 12. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nem szeret, csak kihasznál és reméli h lefekszel vele minél előbb (aztán lehet el is hagy utána, pláne ha nem volt jó a szex). vagy a volt pasid, aki az ő legjobb haverja mesélt neki rólad olyan dolgokat, ami miatt megváltozott veled szemben...
2011. júl. 12. 18:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.Erre én is gondoltam már,de ezért sem feküdtem még le vele,majd olyan 4-5 hónap után,ha érezni fogom hogy szeret.Ha nem így lesz akkor vége.
2011. júl. 12. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
minden esetre mondd el neki ezeket, hogy rosszul esik neked h így viselkedik... egy kapcsolatban fontos, hogy a problémákat megbeszéljétek, mert az nem jó, ha magadban tartod, és csak szenvedsz tovább. ha szeret, akkor megváltozik, ha nem, akkor nem éri meg tovább pazarolnod rá az idődet.
2011. júl. 12. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak szórakozik vagy dísznek vagy neki... Én nem ölnék sok eröt ebbe a "kapcsolatba".
2011. júl. 12. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:
sajnos ő nem szeret téged,és csak ki kar használni.ha már az elején ilyen,gondolj bele milyen lesz később.
2011. júl. 12. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!