Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért ilyen velem a barátom?
Elég furán kezdődött a kapcsolatunk,először 1 hónapot titokban jártunk,mert a volt barátom, az ő legjobb barátja...Aztán kb. 2 hete "rendesen" járunk,meg minden.
De már a kapcsolat elején furán viselkedett...mondtam neki hogy jöjjön le pl. 7-re,elkészültem meg minden és nem jött.Ez előfordult már párszor.Ma is felmentünk egy barátnőmhöz,mondtam neki jöjjön már el nálunk.Hát ő nem jön mert fáj a lába meg mittudomén...erre felálltam és otthagytam...a barátnőm elkezdett vele ordibálni,hogy hogy lehetsz ilyen bunkó,menj utána meg stb.De nem jött..Én már kezdek szerelmes lenni,nem tudom ő hogy van ezzel.meg van az az oldal (likecombat.hu) és nekem barna a hajam ő meg lájkolja h a szőke haj jobb mint a barna meg csajokat lájkolgat...mért ilyen velem?
14/L a pasim 16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!