Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálom? FONTOS!
nade délután kettőkor :D?
mindegy, zum Wohl!
Én csak azt nem értem, hogy mit szeretsz benne? Leírtad, hogy hogyan viselkedik veled, mit csinál, hogyan beszél veled, miktől tilt el, mit enged... nem értem. Mit szeretsz benne? Talán te magad sem tudod. Talán te tipikusan az a típus vagy, aki vágyik az ilyen fajta irányításra. Akkor viszont egészségedre.
Azonban, ha ez neked nem tetszik, továbbra sem értem, hogy mit szeretsz benne...
Én végigolvastalak...
Jaj, te lány... :( Ne tudd meg, mennyire magunkra ismertem volt barátnőmmel...
Írtad, hogy távkapcsolat... miénk is az volt, 300 km választott el minket.
Fogadok, olyan 15-17 év közöttiek vagytok...
Megmondom, mi a helyzet: TÚL (!!) sok időt töltötök egymással, és ez egyszerűen kegyetlenül megbosszulja önmagát... és itt nem feltétlenül a személyes találkozásra gondolok, hanem akár a beszélgetés bármilyen formájára. Nem szabad egész nap csak a másikon lógni... elszívjátok egymás elől a levegőt!!
Biztos lehetsz abban, hogy a barátod szeret... és félt... aggódik érted, és (mivel gondolom idősebb) szeretné olykor úgy érezni, hogy hasznos számodra, és tud olyan tippeket adni, amikkel sok-sok kellemetlenségtől megkíméled magad és őt...
csakhogy van itt egy bibi...
Ezzel tulajdonképp "irányít" téged... vagy legalábbis korlátokat, játékszabályokat fektet le. És nem veszi észre, hogy saját maga ellen játszik, ugyanis így egyre jobban csak eltávolodsz tőle - ki az, aki ne szeretné szabadnak érezni magát...
Szóval röviden, ő azért teszi ezeket, hogy minél közelebb húzzon magához, de pont ellenkező hatást vált ki... csak ezt még nem biztos, hogy tudja...
Ezen kívül abból amit írtál, úgy látom, hihetetlenül féltékeny típus... ez nem jó, nagyon nem jó. Én is az voltam - baromi nagy hülyeség volt. Mondjuk az én féltékenységem annak idején részben megalapozott volt (volt bnőm folyamatosan titkolózott, más pasiktól szerelmesleveleket kapott, amiket szimplán eldugott előlem & nem is mesélt róluk, stb..) - de NINCS értelme féltékenykedni. Ha igazán szeret a másik, úgyis melletted marad, ha nem, akkor meg... bele lehet sz.. khm... :)) Érted a lényeget...
Hogy mit tehetsz?
a) Ha még nem tetted eddig, beszélsz neki ezekről... hogy téged mennyire bánt, hogy tulajdonképpen irányítani próbál téged, hogy teljesen lekorlátozza az életed, hogy ennyire féltékeny, stb. Győzd meg arról, hogy nincs értelme féltékenykednie, őt szereted, nem akarsz mást az életedbe rajta kívül, de ezt így képtelen vagy csinálni! Nyugodtan használj olyan szófordulatokat, amikkel érezni fogja, hogy rezeg a léc, ha továbbra is ezt csinálja! Ne fenyegesd közvetlenül szakítással, csak célozgass rá finoman.
b) Játszol az ő módszerei szerint... és te is elkezded korlátozgatni őt. Talán akkor rájön, hogy ez mennyire nem fasza dolog, és változtat ő is...
c) Még most szakítasz vele. Megmondom neked őszintén, szerintem ez a legjobb, amit tehetsz :/ A jellem nem változik egyről a kettőre... lehet, hogy megbeszélitek; lehet, hogy 1 hétig normális lesz, de utána újra visszatér szép lassan minden a régi kerékvágásba... nálunk is ez volt. Túl fiatalok voltunk, túl komolytalanok, és túl sok időt töltöttünk a másikkal... aztán késő volt helyrehozni mindent... a sebek megmaradnak, csak takargatni lehet őket...
No mindegy, azért azt mondom, próbáld megbeszélni vele... drukkolok nektek! :) A fejleményeket majd leírhatnád, szerintem mások is okulhatnának belőle! :)
22/F
Nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem... remélem rendeződnek a dolgaitok! :)
22/F
Ismerlek én téged régen
neved a szívemben mélyen
szememből forró könnycsepp
téged ez már meg se lep
meg változtunk ketten
de szeretlek ez minden
te is szeretsz tudom én
sok kis seb szíved mélyén
fájdalmában utálsz, gyülölsz
és már a szakitásra vágysz
pedig csak idő kéne nekem
hogy tisztára mossam nevem
igérem jó leszek megint
minden jó lesz újra megint
te is tettél gyakran rosszat
szereztél nagy hatalmat
szurtál, döftél, haraptál
szívembe mélyen tiportál
nem haragszom rád szivem
te is bocsás meg nekem
nem feledem amit tettem
jó példa lesz ez nékem
vigyázak arra mit teszek
mert tudom elveszíthetlek
te fontosabb vagy nekem
kérlek ezért maradj velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!