Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek ötlet vagy tanács? (lent)
Figyelt kérdés
Másfél éve megismertem egy lányt (most 15), ismerkedés után összejöttünk és valami fantasztikus volt vele mert megtaláltam benne amit kerestem, de sajnos 1 hónap után szakitottam vele mivel a szülei tiltották tőlem...(máig nemtudjuk miért de szerinte nem a korkülönbség miatt) igy jobbnak láttam ha az ő érdekében abbahagyom :S hogy hátha talál jobbat akit elfogadnak a szülei. Ezután is beszélgettünk meg minden és barátok maradtunk, én ezalatt sem felejtettem el őt igazán és mindig is szerettem, most kb 4 napja kiderült hogy ősem és bevallotta hogy szeret. így hát megint összejöttünk dacolva mindennel....igy most ez megint titokban folyik a szülei tudta nélkül. És esetleg nincs-e ötletetek rá hogy hogyan tudnék ezen változtatni, nem akarom hogy imádjanak meg kedvesek legyenek csak fogadják el hogy szeretjük egymást és engedjék a lányukat. Még hozzáteszem hogy 19 vagyok, és tényleg semmi hátsó szándékom nincs ezzel egyszerűen csak megveszek a lányért :) ja és régen egyszer beszéltem az édesapjával és rendőrséggel fenyegetett...szóval várom a tanácsokat, ötleteket. Igaz nekünk is van pár de hátha itt vmi újat találunk :) előre is köszönöm és bocsi ha hosszú voltam.2011. júl. 11. 23:41
11/11 A kérdező kommentje:
nem kértem hogy érezze át bárki is a helyzetem...mert nem kívánom senkinek ezt, maximum a lány iránt érzett szerelmemet :) ja és sohasem volt meghatározott korosztályom mert tökmindegy hány éves ha szeretem akkor szeretem :)
2011. júl. 17. 01:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!