Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert szeretem még mindig az exem?
én is pontosan ebben a helyzetben vagyok..van,hogy sikerül elfelejtenem 5napra és utána megint rá gondolok és jaajj...:S és én buta még mindig reménykedek abban,hogy csak megcsörren a telom és keres...a barátnőim azt tanácsolták,hogy minnél előbb keressek 1 másik pasit de én nem akarok hiszen tudom,hogy akkor a pasival szurnék ki,hogy "felejtőnek" használnám miközben az exemen jár az eszem..ugyhogy inkább szenvedek magamban meg összefutok barátnőimmel és remélem,hogy idővel elfelejtem..
21/L
hát én április óta vagyok így..viszont nálunk nehezítette a helyzetet h utána volt kb 1honapunk amit intenzív smsezéssel töltöttünk..majd ugy vtam h jo akk most uj éelt erre összefutottunk buliban ahol közölte h nagyon szeret és balhézott is 1 sort..majd kb 3-4hete kaptam Tőle váratlanul 1 smst és közölte h "itt marad mégis" és azóta nem hallok róla vagyis még véletlenül sem írt..én meg állandoan a telomat szugerálom,h szólajjon már meg de nem..most lassan kezdek beletörödni,h vége de mindig rá gondolok és elemezem a kapcsolatunk minden momentumát..:(
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!