Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert szeretem még mindig az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert szeretem még mindig az exem?

Figyelt kérdés
nem voltunk sokaig egyutt, fél éve szakitott velem, szo szerint azt mondta, hogy már nem szeret, kihasznalt, megalázott, én mégis szeretem. Hogy felejtsem el, ha nem megy, akkor se ha akarom?
2011. júl. 11. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:

én is pontosan ebben a helyzetben vagyok..van,hogy sikerül elfelejtenem 5napra és utána megint rá gondolok és jaajj...:S és én buta még mindig reménykedek abban,hogy csak megcsörren a telom és keres...a barátnőim azt tanácsolták,hogy minnél előbb keressek 1 másik pasit de én nem akarok hiszen tudom,hogy akkor a pasival szurnék ki,hogy "felejtőnek" használnám miközben az exemen jár az eszem..ugyhogy inkább szenvedek magamban meg összefutok barátnőimmel és remélem,hogy idővel elfelejtem..

21/L

2011. júl. 11. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:
idővel, próbálj meg ne rá gondolni, sokat beszélgetni barátokkal, nőkkel, kisírna vállukon.. és idővel eléred azt a szintet mikor továbbléptél.. ez bonyolult és hosszú folyamat..
2011. júl. 11. 20:56
 3/4 A kérdező kommentje:
én is így vagyok, febr elején szakitott velem, aztan néha rámírt, csak hogy megkérdezze, hoyg vagyok, igazaból én is várom, hogy írjon végre, hogy mégis szeret. Júniusban talalkoztunk vele utoljára, akkor azt mondta,hogy a nyáron úgyse latjuk egymast :/
2011. júl. 11. 20:57
 4/4 anonim ***** válasza:

hát én április óta vagyok így..viszont nálunk nehezítette a helyzetet h utána volt kb 1honapunk amit intenzív smsezéssel töltöttünk..majd ugy vtam h jo akk most uj éelt erre összefutottunk buliban ahol közölte h nagyon szeret és balhézott is 1 sort..majd kb 3-4hete kaptam Tőle váratlanul 1 smst és közölte h "itt marad mégis" és azóta nem hallok róla vagyis még véletlenül sem írt..én meg állandoan a telomat szugerálom,h szólajjon már meg de nem..most lassan kezdek beletörödni,h vége de mindig rá gondolok és elemezem a kapcsolatunk minden momentumát..:(

21/L

2011. júl. 11. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!