Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmemmel együtt voltam (de nem úgy) és részeg volt. Nem emlékszik semmire. én viszont kihasználom az alkalmat és egy pozitív terhességi tesztet akarok neki mutatni h terhes vagyok tőle. , mivel együtt voltunk. Ami persze nem igyaz. Jó ötlet?
Úristen xD ez már fáj.
Ne találgass már hülyeségeket! Magadat járatod le!
Anyukám, te egy vicc vagy!!! Az egyik előttem szóló nagyon szépen megfogalmazta: sekélyes, szánalmas..és üres!
A fajtád miatt nem találnak a normális nők párt maguknak.
Gratulálok..
Őszintén szólva sajnálom a barátodat és a családodat. Ilyen aljas húzáshoz nagyon butának kell lenned. Nem csak a barátodat,hanem mindenkit elveszítesz ezek után magad körül. Már a legelső nőgyógyászati vizsgálatnál ki fog derülni,hogy nem vagy terhes,mert arra még te sem vagy képes,hogy összezárd a méhszájadat. De ha ekkor még esetleg meg is úszod,az ultrahang,illetve a vér- és vizeletvizsgálat kimutatja az igazságot. És csak azt ne válaszold,hogy nem mész orvoshoz,mert hidd el,mindenkinek az lesz az első,hogy odacipeljenek.
Egyébként megkérdezném,hogy mégis hány éves vagy?! 12-14?! Ilyen gondolkodással még 25 évesen is túlságosan gyerek lennél még ahhoz,hogy szexuális életet élj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!