Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, nők! "Válóok" vagy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nők! "Válóok" vagy ez még elmegy?

Figyelt kérdés
Párommal 3 éve vagyunk együtt.Beszélgettünk a megcsalás témáról,ki mit tudna tolerálni.Azt mondtam neki,hogy pasival megcsalhat,de persze nem is gondoltam hogy megtenné.Erre a napokban úgy gondoltam hogy meglepem,és meglátogatom.És rajtakaptam egy félre nem érthető helyzetben egy másik sráccal :O Most ez mi? 24/L
2011. júl. 11. 19:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

szerintem ez csakis a te hibád, mégpedig 2 x is

1) azért mert nem elégítetted ki a vágyait rendesen

2) azért mert engedélyt adtál a megcsalásra azonos neművel.

2011. júl. 11. 19:41
 12/21 A kérdező kommentje:
nem kamu sajna.a gond mèg az,hogy hamarosan összeköltöznènk,mivel 6 honapos terhes vagyok.eddig ezt azèrt nem tettük,mert anyumèknàl lakom mèg,ès ragaszkodnak hozzàm :( lehet èn hanyagoltam tènyleg el.nekem eszembe se jutna velem egynemüvel àgybabujni,hacsak nem bi vagyok :O bocs a hibàkèr,telefonrol vagyok
2011. júl. 11. 19:59
 13/21 anonim ***** válasza:

jajj :(

egészen biztos, hogy nem értetted félre a dolgot? lehet, hogy iszogattak csak.

ülj le vele beszélgetni!

Ő az apa amúgy?

2011. júl. 11. 20:03
 14/21 A kérdező kommentje:
persze hogy ö,ki más....alsogatyàban meg poloban nyitott ajtot.amugy èn voltam neki az elsö anno.ès mindig is kielègitettem rendesen.ès szereti az anàlt,azt is mindig megcsinàltam neki,tehàt nem èrtem.mit csinàljak?szivem szerint felakasztanàm magam :(
2011. júl. 11. 20:12
 15/21 anonim ***** válasza:

ne csináld ezt!!! nem szabad ennyire elkeseredni! figyelj ebben a melegben miért ne lehetne alsógatyában meg pólóban???

mondjuk az amit írtál h szereti az anált az eléggé arra utal, hogy ... szóval langyi (mármint h neki csináltad ezt)

2011. júl. 11. 20:16
 16/21 A kérdező kommentje:
igen csinàltam neki.van ilyen felcsatolhato izènk.akkor sem tudom mire vèlni.igaz hogy meleg van,de a keco klimatizàlt.most ezentul a pasik miatt is aggodnom kell?vagy ez csak valami rossz vicc volt?nemrèg kèrte meg a kezem :( jön a baba is hamarosan.eddig minden a legnagyobb rendben volt.
2011. júl. 11. 20:24
 17/21 anonim ***** válasza:

a vőlegényed biszexuális vagy látens homoszexuális, ez mostmár biztos!

Te döntesz!

Tudsz-e egy ilyen kapcsolatban élni amiben osztoznod kell a férjeden más férfiakkal, vagy képes vagy e kompromisszumot kötni vele? Esetleg neked is lehetne szeretőd és a látszat kedvéért, illetve a gyerek miatt együtt maradnátok. Én már hallottam ilyenről, nagyon jó barátok voltak de mindegyiknek volt szexuális kapcsolata.

A férfiakról nem fogod tudni lebeszélni, máshogy működnek mint a full hetero pasik!

2011. júl. 11. 20:30
 18/21 krameri ***** válasza:
ha megmondod, hogy akkor mostantól a férfival megcsalást sem tűröm, talán megérti, nem kell egyből nyitott kapcsolatot tervezni..
2011. júl. 12. 11:51
 19/21 anonim ***** válasza:

krameri ez sajnos nem ilyen egyszerű.

nem lehet lebeszélni őket a pasikról, max ideig-óráig, de annál rosszabb...

2011. júl. 12. 12:08
 20/21 A kérdező kommentje:
Egy bisex férfinak nem lehet semmiképp normális hetero kapcsolata?Az a baj hogy mindennél jobban szeretem,de ez kiverte a biztositékot nállam.Beszéltem vele.Azt mondta hogy csak ki akarta próbálni hogy milyen az igazi,és kérte hogy ne haraudjak,de én mondtam hogy megteheti.(Persze nem gondoltam hogy meg is teszi)És mondta hogy többet nem csinál ilyet.Istenem,én megőrülök....
2011. júl. 12. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!