Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Valami ötlet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Valami ötlet? (PLS)

Figyelt kérdés
Van egy fiú, pár hete ismertem meg, eléggé jóba lettünk, sokat beszélgettünk, mondta is többször, hogy tetszem neki és nekem is tetszik ő. Csakhogy van barátnője, viszont azt mondta, hogy nem tudja mit tegyen, mert nagyon megkedvelt...aztán közbe tetszem egy barátjának is és ő meg bekavart a dologba, úgyhogy most egy hete kb. nem beszélek a sráccal, azóta egyfolytában csak a barátnőjével van (ami persze tudom, hogy normális) nem ír nekem, olyanokat mondott rólam, ami arra utal, hogy féltékeny más fiúkra akik a haverjaim csak... és most ezért is nem ír. Nem tudom mit tegyek, mert én már kezdtem nagyon megkedvelni őt, és most tanácstalan vagyok. Megpróbáljam "vissza szerezni" de ha igen hogyan?? VAgy mit tegyek szerintetek??
2011. júl. 11. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Kerek perec tálaljatok ki minden havernak, barátnőnek stb.

Lehet h mindenki megutál benneteket. MEGÉRI?

Hiperszocialitás kontra Szerelem.

2011. júl. 11. 18:07
 2/2 Czitrom válasza:

Nos, én azt mondanám, ne...én voltam már ilyen helyzetbe, és a legjobb barátnőmek hitt genetikai hulladék fúrt ki :)

Együtt tudnál azzal a gondolattal élni, hogy tönkretettél egy párkapcsolatot?(emberfüggő)

Ennek lehetnek nem várt és nem épp kellemes "mellékhatásai" is...

2011. júl. 11. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!