Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza?

Figyelt kérdés
szombaton volt 1 hete h szakitottam a baratommal azert mert nm ugy beszelt velem ahogy elvartam...de nagyon megbantam es minden nap felhivtam h bocsanatot kerjek es h megbantam..o idit kert,en vartam aztan felhivtam es kozolte velem h nem szeretne kibekulni...tegnap elott meglattam a volt csajaval..tudom h meg mindig szeret mert 1 het alatt nem szerethetett ki belolem
2011. júl. 11. 17:25
 1/7 ANalDROID válasza:
Menny oda és verd szét a csajt. A pasik buknak a verekedős csajokra ;)
2011. júl. 11. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Hagyd békén szegényt.

Nagyon is kiszerethetett 1 hét alatt, valószínűleg ez a hisztid volt az utolsó csepp a pohárban. A következő kapcsolatodban majd legyél megfontoltabb.

2011. júl. 11. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:

"nm ugy beszelt velem ahogy elvartam"

na ez volt a baj: agyonnyaggattad az elvárásaiddal...

2011. júl. 11. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Őszinte szeretettel és türelemmel elvileg csodákra képes az ember.

Olvasgass itt egy kicsit: [link]

2011. júl. 11. 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:
cseréld el a kedvenc Barbie babádra ...
2011. júl. 11. 18:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Ő nem úgy beszélt veled, ahogy elvártad (amúgy ez elég gázul hangzik így...), te meg szakítottál... őszinte szerelem lehetett... ha veled akarna lenni, nem mondta volna, hogy nem akar.
2011. júl. 11. 18:07
 7/7 A kérdező kommentje:
nem voltak elvarasaim de szerintem egy csaj sem turne el ha a pasija azt mongya neki h olyan hulye p*csa vagy meg stb...en elneztem neki minden ijet
2011. júl. 12. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!