Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem?
Figyelt kérdés
A legjobb barátom mostanában kissé furán viselkedik a közelemben. Becézget, azt mondja, hogy hiányzom neki(mert picivel kevesebbet beszélünk és találkozunk, mint régen) és egyszer például olyat írt, hogy meséljek még többet arról, milyen vagyok akkor mikor szerelmes vagyok, vagy mikor vadulós kedvemben vagyok, lehet, hogy még a végén megtettszem neki.
Illetve folyamatosan mutatja, hogy mi a jó ő benne, hogy most, mióta nem láttam(2 hónapja) változott, hogy már nem félénk, stb.
Ezt most vehetem úgy, hogy többet érez irántam, vagy pusztán csak hülyéskedik velem?
2011. júl. 11. 15:01
11/13 A kérdező kommentje:
Igen igen, ez a gondolat ott motoszkál a fejemben, hogy lehet, a barátságunk fontosabb mint egy kapcsolat, ami nem is biztos, hogy hosszú életű lenne...
2011. júl. 13. 14:59
12/13 anonim válasza:
de ha ő alkalmas erre akkor megoldható az is hogy ha esetleg nem működne akkor visszakapd a barátságát.beszéljétek meg.:)
13/13 anonim válasza:
Őszintén én a helyedben most még biztos nem jönnék össze a sráccal, mert még túl fiatalok vagytok ahhoz, hogy elkötelezzétek magatokat egymás mellett. Ha most összejöttök nagy eséllyel szakítás lesz belőle. Főleg ha mondjuk te nem vagy szerelmes belé. Én nem nagyon hiszek abban, hogy az ilyen fiatalon összejövő párok együtt is fognak maradni, persze van kivétel, én is ismerek olyan párt. Viszont valljuk be, eléggé ritka. Bár az is lehet, hogy ti is ilyen pár lennétek, ki tuja. Viszont ha nem, akkor tönkre megy a barátság. Persze meglehet beszélni, h maradjatok utána is barátok, működhet is, de az már nem lesz ugyan az. Viszont ha élitek életeteket, és a jövőben is úgy gondoljátok, hogy van esélye a kapcsolatnak, akkor mindenképp meg kell próbálni. Ez lenne az én meglátásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!