Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátságból szerelem?

Figyelt kérdés

A legjobb barátom mostanában kissé furán viselkedik a közelemben. Becézget, azt mondja, hogy hiányzom neki(mert picivel kevesebbet beszélünk és találkozunk, mint régen) és egyszer például olyat írt, hogy meséljek még többet arról, milyen vagyok akkor mikor szerelmes vagyok, vagy mikor vadulós kedvemben vagyok, lehet, hogy még a végén megtettszem neki.

Illetve folyamatosan mutatja, hogy mi a jó ő benne, hogy most, mióta nem láttam(2 hónapja) változott, hogy már nem félénk, stb.

Ezt most vehetem úgy, hogy többet érez irántam, vagy pusztán csak hülyéskedik velem?

2011. júl. 11. 15:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Jó kérdés....

Egyébként lehet barátságból szerelem.

2011. júl. 11. 15:02
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) igen segített egy kicsit :)
2011. júl. 11. 15:09
 3/13 LORDRAPTOR válasza:
van ilyen velem ugyanez a helyzet járj vele
2011. júl. 11. 15:10
 4/13 LORDRAPTOR válasza:
neked tetszik a csaj?
2011. júl. 11. 15:12
 5/13 A kérdező kommentje:
nem csaj, Pasi.
2011. júl. 11. 15:32
 6/13 anonim ***** válasza:
Akkor elmesélem az én történetemet. 13évesek voltunk, barátok. Majd eltelt néhány év, és 17évesen összejöttünk. Most 21vagyok. Életem legeslegjobb kapcsolata. Eleve ismertük egymást, nem várt meglepetés. Csak ajánlani tudom. Sokkal bensőségesebb, mintha egy idegennel jönnél össze. Persze csak akkor, ha téged is érdekel, úgy mint lehetséges barát. Mert ha csak úgy "kedvtelésből" jössz vele össze, akkor egy kis idő és várhatólag szét is mentek, és a barátságnak is annyi. Ezt kell mérlegelni, és eldönteni. Tudom, h nagyon nehéz helyzet, én is benne voltam pár évig... Am meg sztem tuti akar tőled a srác vmit. Hány évesek vagytok?
2011. júl. 11. 15:43
 7/13 A kérdező kommentje:

15 évesek vagyunk mind a ketten, és már több mint másfél éve legjobb barátok.

Hát az az igazság, hogy azért a mi történetünk se tiszta, én tavaly nyiltan a tudtára adtam, hogy tettszik nekem, de ő visszautasított. Azóta persze én is változtam, ő is, eltelt 1 év, és az a kis 'incidens' nem ment a barátságunk rovására.

Viszont nekem még mindig tettszik ez a srác, csak éppen a múltban történt dolgok miatt miatt nem tudok mit kezdeni a helyzettel :/

2011. júl. 11. 15:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem várj. Nálunk is páromnak 3szor kellett felém lépnie, mire összejött. Talánk kicsit jobb is, ha vártok pár évet. Én sem sajnálom, h nem jöttünk össze olyan korán. Túl gyerekek voltunk még egy komoly kapcsolathoz.
2011. júl. 11. 16:11
 9/13 anonim ***** válasza:
hy. én 3 éve ismertem a fiút és 3 háznyira lakunk egymástól. nagyon jóba voltunk barátok voltunk . aztán elkezdtünk járni és szakítottunk és most el kell viselnem, hogy szinte itt lakik mellettem és már nem szeretem:S
2011. júl. 13. 13:57
 10/13 anonim válasza:

mérlegelned kell..mert a barátságát elveszited. és csak késöbb fogsz rájöni hogy az fontosabb volt e .

gondold át.:)

2011. júl. 13. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!