Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem?
A legjobb barátom mostanában kissé furán viselkedik a közelemben. Becézget, azt mondja, hogy hiányzom neki(mert picivel kevesebbet beszélünk és találkozunk, mint régen) és egyszer például olyat írt, hogy meséljek még többet arról, milyen vagyok akkor mikor szerelmes vagyok, vagy mikor vadulós kedvemben vagyok, lehet, hogy még a végén megtettszem neki.
Illetve folyamatosan mutatja, hogy mi a jó ő benne, hogy most, mióta nem láttam(2 hónapja) változott, hogy már nem félénk, stb.
Ezt most vehetem úgy, hogy többet érez irántam, vagy pusztán csak hülyéskedik velem?
Jó kérdés....
Egyébként lehet barátságból szerelem.
15 évesek vagyunk mind a ketten, és már több mint másfél éve legjobb barátok.
Hát az az igazság, hogy azért a mi történetünk se tiszta, én tavaly nyiltan a tudtára adtam, hogy tettszik nekem, de ő visszautasított. Azóta persze én is változtam, ő is, eltelt 1 év, és az a kis 'incidens' nem ment a barátságunk rovására.
Viszont nekem még mindig tettszik ez a srác, csak éppen a múltban történt dolgok miatt miatt nem tudok mit kezdeni a helyzettel :/
mérlegelned kell..mert a barátságát elveszited. és csak késöbb fogsz rájöni hogy az fontosabb volt e .
gondold át.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!