Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok neki az első. El...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok neki az első. El fog hagyni azért, hogy kiélje magát?

Figyelt kérdés

A barátom 22 éves,már 3 hónapja vagyunk együtt.Jól néz ki és nagyon intelligens,ennek ellenére én vagyok neki az első és velem feküdt le először.Igazából el sem akartam hinni,hogy egy ilyen férfinak hogyhogy én vagyok az első,de ő ezt azzal magyarázta,hogy korábban is próbálkozott már más lányoknál,de még azelőtt csalódott bennük,mielőtt összejött volna velük.És rajtam kívül nem is talált olyan lányt eddig,akit méltónak érzett volna magához!:-) Ez persze nekem hatalmas megtiszteltetés!:-) Tudom,hogy ő nem egy szoknyapecér típus és komoly,érett gondolkodású,de azért aggódok.Nagyon szeretem őt,ő is engem.Már azt tervezi,hogyha befejezzük az egyetemet,összeköltözünk!:-) Van okom aggodalomra szerintetek?

21/N

2011. júl. 11. 13:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kiélnie magát az embernek 16-17 évesen kell, a felett már kicsit szégyen, akárhogy is gondolkodnak erről az emberek. Aki meg nem élte ki magát, de nem is akarja már, annak marad a nézelődés...
2011. aug. 11. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!