Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok neki az első. El...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok neki az első. El fog hagyni azért, hogy kiélje magát?

Figyelt kérdés

A barátom 22 éves,már 3 hónapja vagyunk együtt.Jól néz ki és nagyon intelligens,ennek ellenére én vagyok neki az első és velem feküdt le először.Igazából el sem akartam hinni,hogy egy ilyen férfinak hogyhogy én vagyok az első,de ő ezt azzal magyarázta,hogy korábban is próbálkozott már más lányoknál,de még azelőtt csalódott bennük,mielőtt összejött volna velük.És rajtam kívül nem is talált olyan lányt eddig,akit méltónak érzett volna magához!:-) Ez persze nekem hatalmas megtiszteltetés!:-) Tudom,hogy ő nem egy szoknyapecér típus és komoly,érett gondolkodású,de azért aggódok.Nagyon szeretem őt,ő is engem.Már azt tervezi,hogyha befejezzük az egyetemet,összeköltözünk!:-) Van okom aggodalomra szerintetek?

21/N

2011. júl. 11. 13:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Azt hogy pontosan mit fog csinálni azt nem igazán tudnám megmondani.

21 vagyok, még szűz, de ha összejönnék egy olyan lánnyal akit nagyon szeretnék és ő is szeretne akkor még csak meg sem fordulna a fejemen ilyesmi.

Tehát véleményem szerint ilyesmi miatt egyáltalán nem kell aggódnod.

2011. júl. 11. 13:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Nincs okod agggódni. Mivel mindig van okoad aggódni, mert bármi lehetséges. De én hiszek a hűségben és a szeretetben, ezért remélhetőleg létezik ilyen.
2011. júl. 11. 13:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha még nem is most, de számíthatsz rá, a férfiember sajnos ilyen. Ha menni akar, engedd, addig meg szeresd. Ennyit tudsz tenni.
2011. júl. 11. 13:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Majd akkor tedd fel ezt a kérdést, ha aktuális. Amíg semmi jelét nem látod problémának, ő sem osztott veled meg ilyet, akkor örüljetek egymásnak. Hogy valaki elfáradjon és normális típus mint a tied, évek kellenek.
2011. júl. 11. 13:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Én 3 évig voltam együtt a barátnőmmel.Vele vesztettem el a szüzességem.Tegnap szakított velem mivel félt attól hogy előbb utóbb én hagyom el őt.Együtt is éltünk 2,5 évig.Soha nem csaltam meg.Most majd bele döglök a fájdalomba.Nem tudom hogy fogom elviselni az elkövetkezendő hónapokat, éveket.Még mindig szeretem.S mi több szerelmes vagyok belé.Én most 20 éves vagyok ő 25.Lehet hogy van okod aggódni.
2011. júl. 11. 13:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Utolsó a volt párod egy barom. Bocsi.
2011. júl. 11. 13:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Utolsó: valójában a párod unt meg téged, csak nem volt veled őszinte, és így egyszerűbbnek érezte a szakítást.
2011. júl. 11. 14:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Léteznek normális férfiak is, örülj hogy kifogtál egy ilyet és ne aggódj ilyen hülyeségeken. Szerencsére nem minden ember úgy gondolkozik hogy "ki kell élnie magát". Meg aki érett, felnőtt fejjel talál magának először párt az fel tudja fogni ennek a jelentőségét és megbecsüli. Én is így tennék. 27/f
2011. júl. 11. 14:04
 9/11 anonim ***** válasza:

13:59

Azért valamennyire meg lehet érteni hogy fél.Mert mi van ha én hagyom el 1-2 év múlva más miatt amikor ő már gyereket akar stb.De akkor is....

2011. júl. 11. 14:04
 10/11 anonim válasza:

A volt barátomnak is én voltam az első és ez a kérdés bennem is megfogalmazódott.

5 évig voltunk együtt, egyszer sem csalt meg és szerettük egymást, bár ezt ő magam mondta, hogy nagyon jó velem és szeret, de miután én voltam ez első, egyben ugye legjobb, de nem tudja mással milyen lehet.

Féltem attól, hogy majd kevés lesz neki az egyetlen lány akivel volt. Nála ez nem jött elő amég együtt voltunk, miután szakítottunk összefeküdt mindenkivel.

Én is hiszek a hűségben, de azt sajnos be kell látni, hogy a férfiak vadászok és most nagyon szeret téged, eltelhet egy idő, amikor rájön, hogy más tapasztalatokat is szeretnie kell és mással is ki akarja próbálni.

Csak gondolj bele, ha pl családot alapítotok és akkor jön rá, hogy ilyen téren nem élte ki magát.

Az első szerelem nagyon meghatározó, most nagyon szerelmes és ragaszkodik hozzád, ha ez így is marad akkor nagy szerencsétek van.

Gondolj csak bele, mielőtt megállapodik az ember, át kell élnie bizonyos dolgokat, ezzel te is így vagy gondolom.

Nem megijeszteni akarlak, ez nem törvény amit írtam, de benne van a pakliban, nem árt józan fejjel gondolkodni.

Remélem tévedek és nála ez másként lesz :-)

Azért élvezz minden percet, amit vele töltesz.

Sok boldogságot :-)

24/L

2011. júl. 11. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!