Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 8 hónap után szakítottunk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 hónap után szakítottunk. Aztán barátok lettünk. Nagyon jó barátok, teljesen őszinték voltunk egymáshoz, megbíztunk egymásban. Ez helyes lenne így? Újrakezdjük?

Figyelt kérdés

Aztán barátnője lett, most kb 2 hónapja vannak együtt, de Ő ( nevezzük R-nek ), nem biztos ebben a kapcsolatban, nem is szereti őt, meg nem is nagyon kedveli. Amikor taliztunk és beszélgettünk mondta, hogy csak mondanom kell, hogy szakítson a lánnyal, de én szinte csak poénnak vettem és elhülyéskedtük a dolgot. Szombaton eléggé ittas voltam, felhívtam, találkoztunk, beszéltünk...

Ma találkoztunk az " ittas találkozásunk " után elsőnek : ) Kérdeztem, hogy most mi van köztünk és mondta, hogy nem tudja, kb 2 hete gondolkozik Rajtam, hogy jó lenne újrakezdeni, de fél, hogy nem működne a kapcsolat, meg Neki kellene a heti 1x bulizás.. Mondtam, hogy persze, ez érthető... Mondta azt is, ha nem lenne J, akkor nem gondolkozna, csak fél, hogy két szék közül a földre esik, mert Mi szeptemberben szakítottunk, decemberben úgy volt, hogy újra összejövünk, de akkor még eléggé haragudtam rá, meg eléggé bennem voltak a hülyeségei és mondtam másnap , hogy inkább hagyjuk, úgyis ugyanaz lenne, mint régen stb stb... És ő ettől fél, hogy megint azt mondom, hogy hagyjuk. De ha jól működik a kapcsolat, akkor egyértelmű, hogy nem mondom, hogy vége..

De most, mikor beszéltünk, nem ezt éreztem... Mostmár tudom, hogy mik a hibáim, mondta, hogy ő is tudja, és ha tudjuk mindketten, akkor nem fogjuk megint elkövetni ugyanazt a hibát...

Ti mit gondoltok? Én tényleg szeretném újra kezdeni, annyi szép történt velünk a 8 hónap alatt..

Tudom, hogy nem tudok mindent leírni és ahhoz egy nap is kevés lenne, de ennyi kicsi információval remélem tudtok véleményt mondani. : )

2009. márc. 30. 22:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%
Nem keverlek ,bocsi cicus!
2009. márc. 30. 22:46
 12/18 anonim ***** válasza:
55%
Kerdezd a Robit.
2009. márc. 30. 22:47
 13/18 A kérdező kommentje:
Szép próbálkozás ; )
2009. márc. 30. 22:48
 14/18 anonim ***** válasza:
46%
Sikeres
2009. márc. 30. 23:00
 15/18 A kérdező kommentje:
Annak nem mondanám. De ha Neked ez jó szórakozás, akkor csak nyugodtan... Látom a többi kérdésre is hasonló értelmiséggel válaszoltál : )
2009. márc. 30. 23:02
 16/18 anonim ***** válasza:
46%
Az IQ- 300
2009. márc. 30. 23:05
 17/18 anonim ***** válasza:
46%
Talizunk?
2009. márc. 30. 23:06
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

nekem az a véleményem hogy semmi esély...a problémák ugyís jönnek azok nem fognak elmúlni...és a múltat sem lehet kitörölni...sem a jót sem a rosszat...szerintem ti ott rontjátok el a dolgot hogy közel maradtok egymáshoz...ezt nem értem ha szakítok valakivel akkor végleg szakítok és akit szerettem nem hiszem hogy tudnék utána csak barátként tekinteni mint ahogy soha nem is tudtam egy volt barátnőmmel barátok maradi...tudtam hogy akkor valaki mindíg elgyengül...nektek is ez kell akármennyire is fáj...el kell felejteni egymást...a pasid jó uton jár hiszen nem kerestt volna mást...de ugy hogy te is a közelében vagy persze hogy előjönnek a szép emlékek ... meg hogy milyen jó lenne...de hidd el sosem lesz olyan mint a legelején...valaki mindíg fel fogja hozni a múltban elkövetett hibákat...ezt nem lehet elkerülni...én azt mondom felejtsd el ...nem kell egyből megszabadulnod tőle...csak szép lassan fokozatosan... az ajándékait rakd el szem elől...msn-en ne beszélgess vele...személyesen pláne ne...és lassan mindketten túlléptek...és amellett hogy aszondom hogy felejts azér ott van a kiskapu...ha télleg szívből szereted és ő is téged

remélem segítettem egy kicsit

24/F

2009. márc. 30. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!