Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Friss barátom két naaponta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss barátom két naaponta fürdik, szóljak érte?

Figyelt kérdés

Egy hónapja vagyunk együtt, eddig csak randizgattunk, ismerkedtünk. Most először úgy adódott, hogy nála aludtam, így két napot együtt töltöttünk.

Este felé mondta, hogy ő most nem fürdik, mert tegnap már fürdött, és hogy ő két naponta szokott. Rám is kérdőn nézett, hogy én akarok-e fürdeni menni? Azt is említette, hogy lakótársa egy héten egyszer! szokott zuhanyozni. Úgy adta elő, mintha ő teljesen higiénikus lenne a kétnaponta zuhanyzással.

Hozzáteszem, egyetemre járnak, albérletben vannak, tudják fizetni a lakást és a reszit. Tehát ennek nem a pénzhiány az oka. Friss barátom azt is említette, hogy az alsónadrágját is csak két naponta cseréli.

Én ledöbbentem.

Más ember is van még, aki ezt teszi? Fiúk: nagy bunkóság lenne tőlem, ha szépen, normálisan elmondanám neki, hogy én nem viselem el a higiénia hiányát, és ha nem változtat ezen (naponta fürdés, naponta tiszta alsónemű), akkor én ezt a kapcsolatot nem folytatom tovább?

Én nem gondoltam volna, hogy ilyen még van. Bár ő körül van metélve, de akkor is kellene naponta fürdöni, nem?

Én lányként tudom, hogy ha egy nap fürdés nagy ritkán kimarad, akkor ugyan ha használok dezodort, más nem érez semmit rajtam, de a nemi szerveknek akkor is van egy nem kellemes szaga. Tehát ha lehetőség van rá, szerintem mindkét nemnek naponta kellene fürdeni...

Szerintetek? Első kapcsolatom lenne... 20,L

2011. júl. 11. 11:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
13:35, Oké hogy így szereted, de ő legalább arra figyel, hogy ha veled van, ne legyen büdös és retkes. Ez rendben is van. De azt ne mondd hogy szívesen kényeztetnéd a száddal a három napja szappant nem látott hímvesszőjét. Lehet te is másképp látnád ha az előtt sem fürdene mikor veled van. Vagy mi lesz ha esetleg együtt fogtok élni?
2011. júl. 11. 13:40
 22/23 anonim ***** válasza:
Számomra nem kérdés a mindennapi fürdés. Ez a természetes!!! Nem bírnám ki fürdetlenül. F
2011. júl. 11. 18:35
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

2 nap az még nem gáz...én is így szoktam. ha emiatt hagyod el,úgy,hogy egyébként nem büdös,akkor nem is szereted igazán. :S

24/L

2011. nov. 6. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!