Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Friss barátom két naaponta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss barátom két naaponta fürdik, szóljak érte?

Figyelt kérdés

Egy hónapja vagyunk együtt, eddig csak randizgattunk, ismerkedtünk. Most először úgy adódott, hogy nála aludtam, így két napot együtt töltöttünk.

Este felé mondta, hogy ő most nem fürdik, mert tegnap már fürdött, és hogy ő két naponta szokott. Rám is kérdőn nézett, hogy én akarok-e fürdeni menni? Azt is említette, hogy lakótársa egy héten egyszer! szokott zuhanyozni. Úgy adta elő, mintha ő teljesen higiénikus lenne a kétnaponta zuhanyzással.

Hozzáteszem, egyetemre járnak, albérletben vannak, tudják fizetni a lakást és a reszit. Tehát ennek nem a pénzhiány az oka. Friss barátom azt is említette, hogy az alsónadrágját is csak két naponta cseréli.

Én ledöbbentem.

Más ember is van még, aki ezt teszi? Fiúk: nagy bunkóság lenne tőlem, ha szépen, normálisan elmondanám neki, hogy én nem viselem el a higiénia hiányát, és ha nem változtat ezen (naponta fürdés, naponta tiszta alsónemű), akkor én ezt a kapcsolatot nem folytatom tovább?

Én nem gondoltam volna, hogy ilyen még van. Bár ő körül van metélve, de akkor is kellene naponta fürdöni, nem?

Én lányként tudom, hogy ha egy nap fürdés nagy ritkán kimarad, akkor ugyan ha használok dezodort, más nem érez semmit rajtam, de a nemi szerveknek akkor is van egy nem kellemes szaga. Tehát ha lehetőség van rá, szerintem mindkét nemnek naponta kellene fürdeni...

Szerintetek? Első kapcsolatom lenne... 20,L

2011. júl. 11. 11:47
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Már bocs de ha téged nem zavar mivel csak onnan tudod h ő mondta el neked szóval nem büdös akkor felejtsd el mert nem ez a lényeg egy kapcsolatban.Nem mellesleg meg nagyon környezettudatos a barátod mert spórol a vízzel és borotválkozni szokott vagy mennyire szőrös?
2011. júl. 11. 12:37
 12/23 anonim ***** válasza:
Ilyen nagy melegben én is minden nap zuhanyzom, de azért annyira nem kell eldramatizálni, mint ahogy páran tették. Télen van, hogy én is csak 2-3 naponta zuhanyzom/fürdöm, a köztes napokban pedig megmosom a hónaljam, lábam, és az intim részeket. De feltétlen szólj neki, ha zavar. Kánikulában tényleg nem kellemes egy izzadt, büdös ember mellett lenni, hozzáérni (igen, a nemi szervek azért naponta igényelnének mosást..).
2011. júl. 11. 12:40
 13/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem eldramatizálása a dolgoknak. Én pl minden reggel lezuhanyozok, és ha napközben megizzadok akkor este is. Gondolom a sok ilyen apró külöbség tesz azzá az emberré aki nem írogat ide "25 éves szűz vagyok ez gáz?" jellegű kérdéseket, nem a szüleivel él és nem egy izzadt elhízott valaki.

25/F

2011. júl. 11. 12:43
 14/23 anonim válasza:

Én szólnék neki. Ha nem mondanád el neki, hogy ez téged zavar, már alapjaiban el lenne b*szva a kapcsolat, mert nem vagy vele őszinte, és ez idővel csak rosszabb lesz.

Velünk is előfordul, hogy 1-1 nap kimarad fürdés terén, de általában minimum 1 zuhany játszik minden nap, nyáron van, hogy 2-3 is.

Én azt mondom, hogy beszéljetek róla, ha nagyon húzza a száját, akkor meg nem érdemes vele foglalkozni. Tudom, hogy könnyű ezt így mondani, de ha van egy kis eszed, már pedig az írásodból ítélve egyáltalán nem vagy buta lány, akkor ezt te is átlátod.

Sok sikert, aztán azért írj egy pár sort, hogy sikerült-e megbeszélni :)

27/L

2011. júl. 11. 12:50
 15/23 anonim ***** válasza:
34%
hallod szerintem ez undorító. próbáld megmondani neki, hogy ez nem túl higénikus, és mondd hogy te minden nap fürdesz, vagy cseréd le mert szerintem...fúúhh a hideg kirázott! minden nap megízzad, főleg nyáron, és este nem fürdik le?:O
2011. júl. 11. 13:01
 16/23 anonim ***** válasza:
ja és egyáltalán nem bunkóság ha megkéred hogy fürödjön mindennap , hiszen ez a normális.
2011. júl. 11. 13:02
 17/23 anonim ***** válasza:
Annyira akkor nem friss a barátod:D Igen, nyugodtan szólj neki. Nyáron különösen gáz ha az ember nem tisztálkodik mindennap. Amúgy állítólag nem egészséges naponta, hanem csak két naponta fürdeni. De gyanítom hogy ez nem vonatkozik arra az időszakra amikor 40 fok van árnyékban. A másik dolog, meg azt hiszem legalább a pisilőjét illik megmosni mindenképpen naponta. Hiszen az télen nyáron egész nap melegben van, beizzad és még vizeletes is. A valagáról már ne is beszéljünk. Mondjuk megy a hasa, de épp nincs fürdés nap, akkor nem mos segget? Szóval szólj csak rá nyugodtan hogy ne legyen már ilyen igénytelen.
2011. júl. 11. 13:25
 18/23 anonim ***** válasza:
Na, hagyd ott ezt a mocskos-koszos-büdös metéltf*szú zsidót de nagyon gyorsan, aki még fürdeni, meg a sz*ros alsógatyáját se képes naponta váltani!!
2011. júl. 11. 13:27
 19/23 anonim ***** válasza:

Ha nagyon zavar, akkor beszélj vele erről.

Az én barátom is kétnaponta zuhanyzik, van úgy, hogy kimarad még a második nap is, viszont ha mellém bújik, előtte mindig megmosakszik, illetve ha koszos lesz, leizzad, dolgozik valamit, akkor is letusol utána. Én soha nem éreztem őt büdösnek, mert amúgy tényleg tiszta! És tényleg odafigyel, hogy mielőtt együtt vagyunk, mindig letusoljon, de tényleg teljesen tiszta, gondozott egyébként. Az alsógatyájáról semmit nem tudok, hogy mikor cseréli és mikor sem, mert nem is érdekel.

Én minden nap tusolok, ha úgy adódik, nyáron egy nap kétszer is, hajat is minden második nap mosok, szóval ebben mi ketten tényleg különbözünk, de én így ahogy van szeretem őt, és elfogadom, hogy ő másként tusol. A lényeg, hogy tiszta legyen :)

2011. júl. 11. 13:35
 20/23 anonim ***** válasza:

Részemről ez normális szokott lenni, (22F), hogy van, hogy két naponta fürdök. Nagy ritkán előfordul, hogy a két nap 3ra húzódik, de olyankor már én undorodok magamtól, meg érzem a saját szagomat dezodorok mellett is.

Na már most, ezt a két napos fürdést egyedül olyankor szoktam tolni, mikor magamban vagyok.

Ellenben ha a barátnőmmel vagyok, vele folyton fürdünk mindent este. Nincs is jobb egy közös pancsolásnál. Mellette nem tenném meg, hogy nem fürdök. Mikor egyedül vagyok, akkor a 2 napos fürdés okés.

Ja, meg mikor úgy sejtem, hogy hancúrozás lesz, van, hogyha útba esik a mosdó, gyorsan megmosom a lompost, hogy a lehető legjobb formámat hozhassam, meg nehogy véletlen kellemetlen ízzel/szaggal találkozzon a bnőm.

Na, mindent elmondtam magamról. Szerintem mond meg neki, teljesen igazad van, nem vagyunk mi pusztai nomádok, fürödni kell.

2011. júl. 11. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!