Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet annak az oka, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet annak az oka, hogy egy 16éves lány nem talál hozzá korosztálybeli fiút, csak nála jóval idősebb férfit?

Figyelt kérdés
Ismerek egy szép,csinos,aranyos és kedves lányt.(többek szerint is ilyen) Fura,hogy annak ellenére,hogy ilyen nincs barátja. Egy volt neki de az is randi után dobta,aki meg udvarolt neki,kiderült,hogy csak szórakozott vele.. A hozzá korosztálybéli fiúk szinte észre sem veszik,mintha levegő lenne. De a 20éves férfiak rögtön észreveszik és szívesen összejönnének vele.Ismerek egy olyan lányt aki tényleg egy jó nagy ribanc,na annak van barátja és mellette fűvel fával dug,őt egy pillantás alatt észreveszik a fiúk. A mai világban a fiúk körében tényleg csak akkor tud érvényesülni egy lány ha ribanc?? Hogy van ez??
2011. júl. 11. 09:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogy a vagány, csalfa pasikra hajtanak a lányok.
2011. júl. 11. 09:48
 2/6 bix ***** válasza:
nem de egy 16-18 éves gyerek annyi lyukat akar általában betömni amennyit nem szégyell, a többi meg ált túl félénk hogy lépjen egyáltalán... aztán felnőnek és rájönnek sok dologra, de 16 évesen csattogós lepke nem járna a legtöbb fiatal kezébe, nem egy másik ember...
2011. júl. 11. 09:52
 3/6 Smartguy86 ***** válasza:
Hát, azok a huszonéves fiú nem tudom milyenek... De azért aki 20 fölött 16 éves lánnyal jár... annak a fejében valami nincs rendben - értsd: egy testileg felnőtt gyerekről van szó...
2011. júl. 11. 09:55
 4/6 yuda ***** válasza:
Nem hinném, hogy a könnyen kapható lányok érvényesülnének, sokkal inkább kihasználják őket, majd kapcarongyként eldobják...az a gond, hogy ezzel a tudattal együtt kell majd élnie és az nem lesz olyan rózsaszín álom.
2011. júl. 11. 10:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Érdekes, pedig szerintem egy olyan lány akit ismersz sokkal többet ér és ő igazán megérdemelné a törődést ,mint egy "ribanc"-nak beállított de hát ismered a 21. századot ahol a sok menő fiú azt hiszi ,hogy akkor lesz nagy ha olyanokkal kavar pedig ez egyáltalán nem így van mert szerintem akkor vagy valaki ha egy nőnek mindent megtudsz adni.

Szóval ez is inkább személyiség kérdése de biztos fog találni magának párt.

2011. júl. 12. 03:23
 6/6 anonim ***** válasza:

"20éves férfiak"

Hát ezen jót nevettem.

:-D

2020. máj. 29. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!