Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért szeretem ennyire?
Soha nem voltam az a szerelmes típus...most viszont teljesen megvagyok zavarodva egy fiúért..magamra se ismerek.
Rajta kívül nem érdekel más,nem tudok másra gondolni csak rá.
És ez már több mint 2 hónapja van így.
Egy szerelem ennyire meg tudna változtatni egy embert ?
Úgy érzem ez örökké fog tartani és nálam ez nagyon ritka.
2 hónappal ezelőtt azt gondoltam,hogy soha többé nem leszek boldog,és most el sem hiszem...
2 hónapja azt hiszem hogy álmodok,közbe ez a valóság.
Soha nem volt ennyire szép az életem..
És mindezt egy embernek köszönhetem.
(és most azért írtam,mert jólesett kiírni magamból.)
és ha nem múlik el ?
erre varrjál gombot...
"love me less but love me a long time"
bocs most ez jutott eszembe mert épp egy filmet néztem aminek ez az utolsó mondata :D
amúgy sok boldogságot!! :))
tök jó,hogy egyesek így tudnak szeretni!
én is úgy szeretnék hasonló helyzetbe lenni...
Miért nem beszéltek, hogy menjetek el randira?
Hátha sikerül összejönnötök. :)
A szerelem bárkit meg tud változtatni, hidd el. ^^
Hozzáteszem, én évekig szerettem egy srácot, ami plátói volt. Mi történt? Megtalált egy másik fiú és lassan 7 hónapja boldog vagyok vele. :) Ja és az évekig tartó szerelmem elmúlt. :))
Szóval, ne aggódj, tuti mindenképp megoldódik. ^^
A címedhez/kérdésedhez pedig az a válaszom, hogy gondolom, valószínűleg valami megfogott benne, meg hát úgy sejtem, tinédzser vagy, ami ebben a korban teljesen egyértelmű, hogy megtörténik az ilyen.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!