Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért szeretem ennyire?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam az a szerelmes típus...most viszont teljesen megvagyok zavarodva egy fiúért..magamra se ismerek.

Rajta kívül nem érdekel más,nem tudok másra gondolni csak rá.

És ez már több mint 2 hónapja van így.

Egy szerelem ennyire meg tudna változtatni egy embert ?

Úgy érzem ez örökké fog tartani és nálam ez nagyon ritka.

2 hónappal ezelőtt azt gondoltam,hogy soha többé nem leszek boldog,és most el sem hiszem...

2 hónapja azt hiszem hogy álmodok,közbe ez a valóság.

Soha nem volt ennyire szép az életem..

És mindezt egy embernek köszönhetem.

(és most azért írtam,mert jólesett kiírni magamból.)

2011. júl. 11. 01:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
Nem baj, majd elmúlik.
2011. júl. 11. 01:16
 2/11 anonim válasza:
ez milyen válasz volt??
2011. júl. 11. 01:16
 3/11 A kérdező kommentje:

és ha nem múlik el ?

erre varrjál gombot...

2011. júl. 11. 01:18
 4/11 anonim válasza:
szerintem nagyon is jó igen képes ennyire megváltozni az élet :Dés ha ennyire szereted ne ereszd el soha !!!
2011. júl. 11. 01:18
 5/11 anonim válasza:
nem fog elmúlni !! ne higgy ezeknek !! az a lényeg amit te érzel ha te úgy érzed hogy soha nem fog elmúlni akkor nem fog soha !! :D
2011. júl. 11. 01:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, hogy nem vagy szerelmes típus, ez elég nyálas lett, szóval komoly a helyzet :) Úgy értelmezem, hogy viszonzott. Akkor mindent bele ;) Persze múlni fog egy idő után a rózsaszín köd meg a kezdeti lángolás, de az is ugyanez az erős szerelem lesz, csak egy másfajta megnyilvánulása.
2011. júl. 11. 01:22
 7/11 A kérdező kommentje:
mondom,hogy teljesen kifordultam magamból. (:
2011. júl. 11. 01:24
 8/11 anonim ***** válasza:

"love me less but love me a long time"

bocs most ez jutott eszembe mert épp egy filmet néztem aminek ez az utolsó mondata :D

amúgy sok boldogságot!! :))

tök jó,hogy egyesek így tudnak szeretni!

én is úgy szeretnék hasonló helyzetbe lenni...

2011. júl. 11. 01:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Miért nem beszéltek, hogy menjetek el randira?

Hátha sikerül összejönnötök. :)

A szerelem bárkit meg tud változtatni, hidd el. ^^

Hozzáteszem, én évekig szerettem egy srácot, ami plátói volt. Mi történt? Megtalált egy másik fiú és lassan 7 hónapja boldog vagyok vele. :) Ja és az évekig tartó szerelmem elmúlt. :))

Szóval, ne aggódj, tuti mindenképp megoldódik. ^^

A címedhez/kérdésedhez pedig az a válaszom, hogy gondolom, valószínűleg valami megfogott benne, meg hát úgy sejtem, tinédzser vagy, ami ebben a korban teljesen egyértelmű, hogy megtörténik az ilyen.

17/L

2011. júl. 11. 01:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Első kommentelő: kemény vagy, a gáz hogy igaz amit írtál. 40f
2011. júl. 11. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!