Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, mien lányok jönnek be nektek?
Figyelt kérdés
Mienek akik mellett ha el mentek akk utánnuknéztek?
haj, öltözködés, alak, smink stb...
2011. júl. 10. 22:04
3/10 anonim válasza:
ExtrémVékony, ExtrémÁtlagosanÖltözve, no smink, no ékszer, no festék. És ha már elkezdtünk ismerkedni: ExtrémIntelligens.
4/10 anonim válasza:
Figyelj írd be a kérdésed a keresőbe mert ezt naponta 10x megkérdezi valaki!
5/10 anonim válasza:
engem egy csinos pofi ^^,egy szexi has, egy szexi popsi elvarázsol, (ebben a sorrendben,)
(nem az a féle vagyok h. zacskót a fejére és hagymennyen)
ne sminkelje agyon magát "alapozó, szemceruza, szemhélyra valami kis apróbb szín, és ajakfény (de ez is fölösleges)
egy szép arcú lány engem mindig elvarázsol
19/F
6/10 anonim válasza:
nekem az olyan csajok akik ismerik a keresőt.
7/10 anonim válasza:
itt ahányan fognak írni annyi féle választ fogsz kapni :) nincs olyan lány aki mindenkinek bejön és olyan sincs aki senkinek...
9/10 anonim válasza:
Nekem az jön be a legjobban, hogy le tudják írni helyesen a milyen szót.
10/10 anonim válasza:
basz*i de szemetek vagytok jó segge jó melle(ne túl kicsi ne túl nagy) legyen és a természetes arca!!!! visszataszítónak tartom , ha egy csaj agyonsminkeli magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!