Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem szeret?
Sziasztok!
Van egy csaj, akibe nagyon belezúgtam és már fél éve szerelmes vagyok, csak ő elutasított, ő mást szeret! Biztos volt már sok ilyen kérdés, csakhogy rövíden leírjam a lány nagyon komoly és érett gondolkodású, tudja mit akar, de én meg minden egyes nap csak szenvedek emiatt! :(
Mit tegyek, hogy eltudjam felejteni őt?
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
F/17
Szia, köszi a választ!
A kérdést direkt egyes szám első személyben tettem fel, mivel így könnyebb volt megosztanom! Egy barátról van szó (F a barát), de ő már megmondta a lánynak, hogy szerelmes belé, rossz kapcsolat nincsen kettőjük között, továbbra is barátok, csak a fiú nagyon sokat érez iránta és nem tudja kiverni a fejéből a lányt semmiféleképpen! Fülig szerelmes belé!
Mit lehetne vele tenni?
Jobb nem keresni, nem beszelni vele. Ha nem akarja megszakitani a baratsagot, akkor legalabb csokkentse a talalkozasok szamat. Kulonben csak tovabb fog tartani tullepni rajta.
Mondani fogjak neki sokan hogy csajozzon, az majd segit. De ez nem fog mukodni amig masik lanyt szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!