Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem szeret?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy csaj, akibe nagyon belezúgtam és már fél éve szerelmes vagyok, csak ő elutasított, ő mást szeret! Biztos volt már sok ilyen kérdés, csakhogy rövíden leírjam a lány nagyon komoly és érett gondolkodású, tudja mit akar, de én meg minden egyes nap csak szenvedek emiatt! :(

Mit tegyek, hogy eltudjam felejteni őt?

Nagyon köszönöm a segítségeteket!

F/17

2011. júl. 10. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Viselkedj úgy, mintha nem érdekelne, de maradj baráti. Ismerkedj másokkal!
2011. júl. 10. 21:10
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia, köszi a választ!

A kérdést direkt egyes szám első személyben tettem fel, mivel így könnyebb volt megosztanom! Egy barátról van szó (F a barát), de ő már megmondta a lánynak, hogy szerelmes belé, rossz kapcsolat nincsen kettőjük között, továbbra is barátok, csak a fiú nagyon sokat érez iránta és nem tudja kiverni a fejéből a lányt semmiféleképpen! Fülig szerelmes belé!

Mit lehetne vele tenni?

2011. júl. 10. 21:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Jobb nem keresni, nem beszelni vele. Ha nem akarja megszakitani a baratsagot, akkor legalabb csokkentse a talalkozasok szamat. Kulonben csak tovabb fog tartani tullepni rajta.

Mondani fogjak neki sokan hogy csajozzon, az majd segit. De ez nem fog mukodni amig masik lanyt szeret.

2011. júl. 10. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!