Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16vagyok, tetszik egy nálam 8évvel idősebb fiú. Mennyi esélyem van?
Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 11:28
11/20 anonim válasza:
Túl sokat képzelődsz hülye p1csa-.- mér nem probálkozol a veled egy korúakkal?
12/20 anonim válasza:
előttem szólóhoz, igazad van, ha nem feküdnek le, akkor egy 13 éves és egy 30 éves között lehet meghitt szerelem xD,
sztem sok a 8 év, már elég sok mindenen túllehetett, és mások az elvárásai, más témákról szeret beszélgetni, több mindent átélt eddig mint te,... de megpróbálhatod, 1 esély mindenkinek jár
13/20 anonim válasza:
Sztem ez a lány vagy hülye p1csa vagy cigány -.-" 8 év?! nagyon nagyon sok! beteges...
14/20 anonim válasza:
Miért kell lehülyézni a kérdezőt? Hány évesek vagytok, 10? A felek érettségétől függően működhet is akár, nincs kizárva. Volt már rá szerintem elég sok példa a történelem során. De neketek aztán lehet magyarázni. Tapasztalat, hogy itt jópárnak csak az egyik fülén be, a másikon ki.
15/20 anonim válasza:
hát de ha egy lány 16 évesen ojan "érett" mint egy 24 éves akkor az vmi rajcigo, és ez szánalmas
16/20 A kérdező kommentje:
12:09, az egyik ismerősünk között 10év van, boldog házasságban élnek, és van 3gyerekük ;)
2011. júl. 10. 12:23
18/20 anonim válasza:
jáo, 10év, de akkor "ez volt az elvárás" h. 20éves korra gyerek, nagyim is ezzel jön "h. bezzeg az én időmben" erre meg visszakérdezek h. közte és nagyapám közötti korkülönbség, 8, és hány éves volt az első gyereknél "apum": 18,... téma lezárva, változnak az elvárások, persze 10 év lehet, de ha belegondolsz 10éves volt a nő mikor a férje 20, vagy durvább, 8éves volt!!!, mikor elkezdte az iskolát, a férje meg 18!!!, mikor BEFEJEZTE a középiskolát, ennyit erről, "ők biztos idősebbek voltak mikor megismerkedtek sztem, tuti nem 20évesek "a pasi már 30on túl lehetett és feladta a keresést "vele egykorúaknak mindnek volt családja+-5év), így még fiatalabbat kellet választania, gratulálok nekik, kitartást, de a 8 év az baromi sok "nem hogy még a 10", (gondolj vissza amit leírtam 8-18!), gondolom tudnak olyan témáról beszélgetni, h. milyen volt azelőtt mikor "a felesége" meg sem született...
19/20 anonim válasza:
Köztem és a párom közt 7 év a korkülönbség, és már 8! éve együtt vagyunk. Jövőre esküvő. Felesleges általánosítgatnotok. Az ő élete, élje úgy, ahogy ő akarja!
22/L
20/20 anonim válasza:
eléggé határeset... elég fiatal vagy még, bár meg kell hagyni hogy jól nézel ki.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!