Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves vagyok és van egy 16 éves pasim majdnem fél éve. Nagyon szeretjük egymást és minden ok de apum nem tudja és nagyon nem örülne neki ha tudná. Jaj hogy mondjam el?
Figyelt kérdés
De elvesztettem 1 fogadást és most el kell neki mondanom h van egy 16 éves pasim.Alapba nem mondanám mert fölösen nem csin neki se problámát h milyen "hülye" lánya van meg magamnak se h veszekszik velem.Apum olyan h semmit nem ért meg és mindig neki van igaza én meg vok a hülye.Hogy mondhatnám ezt el neki?Véletlen elejtem...vagy mi?Nem tom:(de ma kell elmondanom.Várom az ötleteket2009. márc. 30. 17:37
1/13 anonim válasza:
de azzal van a baj h barátod van vagy azzal h 16 éves? szal ha lenne egy 24 éves barátod azt tök simán lazán el tudnád neki mondani? mert ha igen akkor ugyanugy mond el ezt is, nem biztos h rögtön rákérdez h hány éves...ha meg igen akkor meg hmm... még gondolkodok rajta kicsit:D
2/13 anonim válasza:
23 vagy? Akkor apádnak mi köze a te szerelmi életedhez? Állj elé és mondd el neki, de semmi beleszólása nincs.
3/13 anonim válasza:
dejó lett volna 16 évesen 23 éves csajjal...:)
4/13 A kérdező kommentje:
az lenne az első h rákérdezne hány éves mert amikor egy évvel fiatalabb pasim volt akkor is felhozta hogy mért nem idősebb...amikor meg 18 éves barátom volt akkor teljesen ellene volt,nem is engedte hogy haza hozzam:( ő meg most 16 és nemtom mit csináljak:(
2009. márc. 30. 18:01
5/13 anonim válasza:
es nemgondolgoztal el azon h inkabb korodbeli pasikkal alkoss kapcsolatot, es ne hozzad merten kisfiukkal? mert kerdem en egy 23 eves nonek egy eretlen kisfiu kell ? ...mert nemtom de en sztem ha 23 eves leszek akkor mar olyan igenyeim lesznek es olyan kapcsolatot akarok amiben mindent megkapok. mer oke h szexelni tud..nade megis?! vagy nalad csak ez a lenyeg? bocsi... de nekem ez a velemenyem
6/13 anonim válasza:
első vagyok. hát....figyelj mond meg neki, hogy 23 éves vagy, kialakult világképed van, ne probáljon megváltoztatni, neked nem számít a kor, ha 16 éves akit szeretsz akkor 16 ha 26 akkor 26 neked ez nem számít, és h inkább örüljön annak, h elmondasz neki ilyen dolgokat, mármint h beavatod, de ha így viselkedik (h nem viheted haza stb) akkor téged fog elveszteni azzal h többé nem avatod be a bizalmas dolgaidba.
7/13 anonim válasza:
miért nem talált meg engem 16 évesen egy idősebb csaj... istenem...
8/13 A kérdező kommentje:
kedves 18:13-as válaszoló ha tudni szeretnéd akkor ő a legkomolyabb pasim eddig (pedig nem egy párkapcsolaton vok túl) és nem kioktatást kérek h idősebbet keressek hanem tanácsot hogy ilyankor mi is a teendő.De am köszi a véleményed..
2009. márc. 30. 18:23
9/13 anonim válasza:
Szerintem mondd el, hogy mi a helyzet és, hogy képtelen vagy nélküle élni.
(DE HOGY JÖTTÉL ÖSSZE EGY 16 ÉVESSEL?légyszíves írd le-köszi)
10/13 A kérdező kommentje:
úgy jöttem vele össze h 1 suliba járunk és ránézésre megtetszett.Aztán egy közös ismink által megtudta h nekem bejön és odajött hozzám.Elmondta h nagyon bejövök neki és megvár suli után.Állandóan verseket írt meg hazavitt meg éreztette velem h szeret.Azán így megszerettem.Azóta együtt vagyunk.Fél éve lesz.
2009. márc. 30. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!