Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne járni egy lánnyal aki még csak most lesz 13, de én már 15 és fél vagyok?
hát, nekem eszembe sem jutna hogy 13 éves kislányokkal ismerkedjek...
16/F
sztem egyáltalán nem ciki. 18/L
egyébként ilyenen ne akadj fönn. egyszer azon filóztam, jó-e ha bejövök egy 1 évvel fiatalabb srácnak (decemberben született szal majdnem két év, de mind2en fiatalok voltunk igazából mindenki tett volna rá) a mai napig bánom h elszalasztottam. nagyon rendes srác. szóval ha a csajjal jól érzed magad, gyere össze vele és kész. mások meg le vannak ejtve
nem én 13 éves fiú vagyok és van 15 éves csajom
megkérdeztem unokatestvéremet ő ilyen szakmát végzett azt mondja ha összeilletek nem ciki
Az én barátom 17 éves.problem?:D
13l
Nők előbb érnek? Miben?
Ivarérettségben? Ugyanakkor kezd el havizni, mikor a fiúknak megvan az első magömlésük.
Nemi jellegek? A nőnek a melle nől, a férfinak meg az izomzata, meg a csontozata.
Szellemileg? Szinte az összes fiatal zseni fiú.
... ennyit a sovinizmusról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!