Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, te mit tennél?

Figyelt kérdés
Van egy elég félénk lány. Egy idő múlva fel tud oldódni, és akkor már hihetetlen nagy arc. Kiderült hogy kölcsönösen kedveljük egymást. Barátnőjének azt mondta, hogy tökre tetszem neki, de nemhiszi hogy lesz bármi is. Ez most mi? o.O Tehetek valamit? Én nagyon szeretném megpróbálni az illetővel, mert kedves, aranyos, és szép. Ő az ideálom, és nagyon boldog lennék ha összejönnénk. Annyit még kell tudni, hogy most kb egy hétig Balatoni táborba, ott mit kéne lépnem? Várom a tanácsokat:)
2011. júl. 9. 22:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
És élôben mit?:$ nemszeretném elijeszteni:)
2011. júl. 9. 22:40
 12/20 anonim ***** válasza:
Na látod, kaptál egy csomó tök jó ötletet és neked is van sok. Barátkozni barátkozhatsz vele, csak azt írtam, hogy ne mondogasd neki, hogy én csak a barátod akarok lenni. Beszélj vele, érezd jól magad vele, hívd el-ide oda, aztán kicsit komolyabb randira, ha már kicsit összemelegedtetek.
2011. júl. 9. 22:51
 13/20 anonim ***** válasza:
Miről beszélnél vele szívesen?? Hidd el, ha nem ellenségként álltok egymáshoz, akkor jó fogtok beszélni, ha olyan dolgokról, ami mindkettőtöket érdekel. Persze szoktak kapcsolatok tökön rúgással is kezdődni, de ilyesmit ne kockáztass be:)
2011. júl. 9. 22:53
 14/20 A kérdező kommentje:
Vele bármirôl szívesen beszélgetek, nagyon jól megértjük egymást, és szerintem össze is illünk:) amúgy 15-15
2011. júl. 9. 22:58
 15/20 anonim ***** válasza:

Ó hát szép és jó minden...:) Mivel félénk, azt ne várd, hogy elhívjon randizni, vagy valami. Biztos megdobbantottad a kis szívét:) Legyél vele kedves, figyelmes, érdekeljen minden vele kapcsolatban, de ne rohand le, és ne nyomulj...Főleg szexuális utalásokat ne tegyél, azzal elijesztheted. (Nem feltételezem, de azért leírom :) ).

Hívd el sétálni egyet, beszélgessetek sokat, majd egy idő után adj neki "másik" puszit, vagy fogd meg a kezét.

Sínen van minden;)

19/l

2011. júl. 9. 23:37
 16/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönom a jó tanácsokat! Kedves Utolsó Válaszoló! Eszemben sincs ilyesmikre utalni, nekem egy kapcsolatban nem ez az elsô. És köszönöm a bíztató szavaidat, el sem tudod képzelni milyen sokat jelent ez nekem! Hihetetlenül boldog vagyok, mégegyszer köszönöm mindenkinek!!
2011. júl. 10. 00:27
 17/20 anonim ***** válasza:
A 2. válaszoló hihetetlen nagy arc, ezt legközelebb megjátszom. :D
2011. júl. 10. 01:33
 18/20 anonim ***** válasza:
a nem hinné, h lesz vmi- arra gondolt, h részedről nem hinné. hisz neki nagyon tetszel. add tudtára, mielőbb és gyerte össze:)!
2011. júl. 10. 12:22
 19/20 anonim ***** válasza:

a nők nem teljesen egyszerű teremtések, sosem tudhatod mi kell nekik éppen.

lehet hogy szereti a beszédet, de lehet hogy végre tettekre vágyik (érintés, simogatás, ölelés, csók, stb)

lehet hogy szereti ha korodnak megfelelően viselkedsz, de lehet hogy inkább a komolyabb éned látta meg benned

lehet hogy szeret, de lehet hogy nem

sok a lehet, kevés a konkrétum ami könnyen eldönthető

viszont vannak fontos dolgok, amik adottak és elvártak számukra:

légy határozott (nem szeretik a talán és nemtudom válaszokat)

légy kicsit távolságtartó...főleg az elején, hagyd hogy a lány diktálja a tökéletes alkalmakat a testi érintkezésre

légy vicces és hóbortos a komolytalan pillanatokban, de megfontoltan beszélj a komoly részvételt igénylő beszélgetésekben

ne játsz meg az eszed, legyél önmagad amennyire csak lehet, de az nem azt jelenti, hogy eregesd előtte a bélgázod vagy mesélj neki pejoratív vicceket

ne legyél érzékeny és nyálas, ha nem vagy ilyen tipus, fő a magabiztosság látszata, és a döntésképesség birtoka

most kb. ennyi

2011. júl. 10. 13:31
 20/20 A kérdező kommentje:
Jaj dejó látni ezt a sok pozitív hozzászólást! :D Kedves utolsó Válaszoló! Köszönöm a kimerítő válaszod, már régóta ismerjük egymást, eddig nagyon jó barátok voltunk, de úgy néz ki több is lett/lesz belőle. Tudja milyen vagyok, ő az aki a legjobban ismer, neki mindent elmondok és ő is nekem. Úgyhogy szükségtelen is lenne a megjátszás :) De köszönöm a tanácsaidat!
2011. júl. 10. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!