Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a felszínes, átb. szós lányokat fogom ki? Ennyire balek lennék? Legutóbb pl kiderült, hogy a lány a pénzem miatt van velem, előtte kifogtam egy olyat, aki kb fűvel-fával, mint utólag kiderült.
Tudod mint a filmekben.Ismerj meg valakit, mondd hogy tönkrementél...ha így is oké akkor nincs mitől tartanod.
Én akkor szerettem bele a férjembe mikor pont kirúgták. Fél évig az én fizumból éltünk, akkor kapott munkát és azóta sem volt ilyen eset. Na ő biztosan tudja, hogy nem a pénzéért szeretem (:
20-as csaj:)
Ne aggódj biztos voltam benne hogy nem a zöldért írsz ilyeneket. Ha már van egy jó hsz és az a zöld kis kéz akkor használom. Szívesen.
Szia! Nagyon szimpatikus a válaszod a "Miért mindig a felszínes, átb. szós lányokat fogom ki? Ennyire balek lennék? Legutóbb pl kiderült, hogy a lány a pénzem miatt van velem, előtte kifogtam egy olyat, aki kb fűvel-fával, mint utólag kiderült." című kérdésnél :)
Szerintem, ez nem a te hibád, simán az ember sokszor olyanokat fog ki akiket nem kéne, de ettől még bízni kell, hogy lehet jobb is :)
Szívesen beszélgetnék még veled itt privátban, mert szimpatikusnak tűnsz.
Hány éves vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!